Rodina je prekvapená, ako dokážem vytvoriť vianočnú náldu, dokonca aj v slnečnom počasí a pri absencii snehu mimo okna. Celé tajomstvo je …

Zbožňujem Vianoce a vítanie Nového roku! Každoročne sa moji priatelia a rodinní príslušníci divia, ako sa mi vždy podarí vytvoriť doma úžasnú atmosféru a to aj vtedy, keď vonku nie je sneh a nič nenasvedčuje tomu, že príde Ježiško.

Tajomstvo spočíva v tom, že od novembra postupne začínam so zhromažďovaním a vytváraním dekorácií, ktoré zlepšia nielen našu náladu, ale aj pomôžu navodiť tu správnu vianočnú atmosféru. Na zdobenie môžete okrem vianočného stromčeka použiť rôzne vianočné ozdoby, kytice a aranžmány z prírodných materiálov.

Pripravili sme pre vás 15 obdivuhodných tipov, vďaka ktorým doma zažijete doslova rozprávkové vianočné sviatky.

  1. Medzi najpopulárnejšie dekorácie patria stolové ozdoby, napríklad takýto nádherný adventný veniec. Budete na to potrebovať vetvičky, šišky, vianočné hračky, strieborný trblietky a napodobenina snehu v podobe prilepených guľôčok nastrúhaného polystyrénu.

зимние композиции своими руками

зимние композиции для детского сада

  1. Vianočný veniec je jedným z najtradičnejších atribútov zimných sviatkov. Do popredia sa však do stáva aj tzv. topiary stromček a určite ho ocenia tí, ktorí si nemôžu postaviť vianočný stromček.

зимние композиции из бисера

зимние композиции флористика

  1. Nádherná vianočná kompozícia!

зимние композиции своими руками для детей

зимние композиции из природного материала

  1. Vetvičky z borovice a smreku vytvoria spolu so živými kvetmi dokonalú kombináciu. Najvhodnejšou voľbou na zimnú kyticu sú ruže, chryzantémy a karafiáty. Pripojte k tomu klobúkovú krabicu a je to!

зимние композиции из конфет

зимние композиции в садик

  1. A ešte jedna inšpirácia na topiary stromček…

зимние композиции из цветов

зимние композиции

  1. Kto povedal, že vianočné dekorácie musia byť len v podobe vencov či v stolových vázach? Čo poviete na tento dekoratívny vankúš z machu, previazaný so zamatovou stuhou? Vynikajúca voľba nielen na výzdobu domova, ale aj ako darček.

зимние композиции из бумаги

зимние композиции из веток

  1. Jednoduchý nápad, ktorý si splní svoj účel!

зимние композиции из подручных материалов

зимние композиции из пластилина

  1. Keď sa myšlienka premení na realitu a výsledok poteší vaše oči aj dušu.

зимние композиции со свечами

A ešte niekoľko tipov navyše…

зимние композиции на стол

зимние композиции на окна

оригинальные зимние композиции

красивые зимние композиции

Pustite sa do dekorovania spolu s vašimi ratolesťami a strávte chladné večery v kruhu rodiny. Nechajte za vás rozhodovať vašu fantáziu a garantujeme vám, že si vyrobíte tie najkrajšie ozdoby na vianočné sviatky!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore