V slovenských a českých reštauráciach je toto základne a ešte stále obľúbené jedlo ktoré ešte dokáže búrať modernú gastronómiu. Prinášame Vám novú receptúru. Vyskúšajte si niečo nové. Čo by nato povedal Zdenek Polhreich?
Vyberte si teda skontrolovať obsah chladničky a možeme zacačať!
Na prípravu tohto jedla budete potrebovať:
- Chlieb
- Maslo
- Viac druhov syra podľa vlastného výberu
- Lyžička horčice
- Trošku pálivej papriky, čierneho pepra a samozrejme soľ.
Syr nastrúhame a okoreníme a následne ho dáme zapiecť až kým sa neroztopí. Následne si chlieb nakrájame, natrieme maslom a spravíme si z neho hrianky. Na hrianku si natrieme opečený syr. Ak to máme, chlebík so syrom si zabalíme do alobalu a na chvíľu ešte zapečieme.
Tento recept pre Vás pripravil americký šéfkuchár Alton Brown.
Nech sa páči vo videu detailne uvídite celý postup.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Prečítajte si aj
Aký je tvoj názor?