Šťastní manželia čakali trojčatá. Po pôrode sa však domov nevrátili všetci…

Martin Magoya, jeho manželka Shevon a ich 6-ročný syn Tanner čakali na príchod trojičiek. Rodinka si dopredu nakúpila kočiare, plienky, detské veci, no hneď po pôrode 34-ročnej ženy sa stalo niečo strašné. Shevon bola napojená na dýchacie prístroje, no matku 4 detí sa už nepodarilo zachrániť…

Shevon zomrela počas pôrodných komplikácii spôsobených upchaním ciev plodovou vodou. Pri tejto odchýlke vstupuje do krvného obehu matky plodová voda obsahujúca moč, vlasy, plodové bunky. Podľa štatistík sa to stane u 1 zo 100 000 rodičiek.

Martin odišiel skôr z práce, aby bol načas pri pôrode. Bohužiaľ, 5-členná rodina sa vrátila naspäť domov už bez matky. Shevon chcela zo všetkého najviac vidieť svoje trojičky, no nikdy sa jej už nepodarí privinúť si ich k srdcu.

Traja synovia dostali mená: Aayden, Blaise a Carson. Po smrti manželky ostali všetky povinnosti na pleciach jej manžela. S výchovou mu pomáhali priatelia a príbuzní, aby bol schopní zabezpečiť všetkých svojich potomkov.

A hoci manžel s tým množstvom povinností a výchovou detí nemá čas na smútok, niekedy sa stane, že si zatrpknutosť vyberá svoju daň. Jedného dňa sa Martin rozhodol napísať srdcervúci list, ktorý venoval svojej zosnulej manželke.

Všetci tvoji synovia sú zdraví a rastú každým dňom. Pri ich držaní vo svojom náručí by si bola pyšná na tieto naše poklady. Obetu, ktorú si kvôli nim podstúpila a tvoja láska k deťom je jednoducho neopísateľná. Tvoj život v nich bude pretrvávať navždy.“

6-ročný Tanner je silný chlapec a častokrát dokáže otca zachrániť pred zúfalstvom. Starší brat trojičiek sa ujal niektorých povinností a občasnej starostlivosti o ne. Niekedy to príde aj na neho a opýta sa: „Kde je mamička?“

Veríme, že sa Martinovi a jeho štyrom synom bude dariť. Jedno je isté – spomienka na matku a manželku zostane v ich srdciach do konca života. Zostala im už tak len podpora blízkej rodiny, priateľov a nádej, že ich budúcnosť bude nakoniec vymaľovaná svetlejšími farbách. Štyria synovia – vyrovnať sa so všetkými prekážkami osudu nebude jednoduché, no rodičovská láska dokáže robiť zázraky.

 

zdroj: videoboom.cc

Chod hore