Neznámi páchatelia uniesli toto dievča priamo na parkovisku. V správny okamih si spomenula na slová svojej matky, ktoré ju zachránili

20-ročná študentka Jordan Dinsmore sa po brigáde vracala na internát a ani len netušila, čo ju bude čakať.

Traja muži vzali jej veci a namierili na ňu zbraň. To však ani zďaleka nebolo všetko. Chceli ukradnúť aj jej auto, no nevedeli ho ovládať, keďže v ňom bola manuálna prevodovka. Z tohto dôvodu sa ju rozhodli uniesť a využiť na vedenie vozidla.

Neskôr si všimla, že sú všetci traja ešte neplnoletí. Po príchode na čerpaciu stanicu musela vybrať všetky peniaze zo svojej kreditnej karty. Počas cesty sa chlapci zhodli na tom, že by bolo pekné, keby ju využili na uspokojenie svojich sexuálnych chúťok.

V tom okamihu si Jordan uvedomila, že musí od nich čo najskôr utiecť a spomenula si na slová svojej matky. Práve ona sa raz v mladosti takmer stala obeťou znásilnenia, keby sa nedokázala ubrániť. Svojej dcére povedala, že v takejto situácii je potrebné bojovať až do konca.

Jordan bola odhodlaná byť silná ako jej matka, vybrala peniaze z bankomatu a vrátila sa naspäť do auta. Tento krát sa ale nezaistila bezpečnostným pásom, pretože počas jazdy otvorila na aute dvere, vyskočila z neho a únoscov nechala na pospas osudu.

Po vyskočení z auta našla pomoc u vodiča z iného vozidla a dnes s úsmevom na tvári ľutuje, že nevidela výraz na tvárach svojich únoscov. Nakoniec všetko skončilo šťastne a polícii sa podarilo páchateľov chytiť. Tvrdia, že sú pre nich „známou firmou“, pretože to nie je ich prvý problém so zákonom.

Je úžasné, že ani v tejto zložitej situácii Jordan nestratila duchaprítomnosť, nabrala odvahu a zachránila si tým svoj vlastný život!

 

 

https://videoboom.cc/devushka-sbezhala-ot-pohititeley/

Chod hore