Otec mal dostať pokutu za príliš tmavé okná na aute, ale vtedy sa policajt pozrel na zadné sedadlo a povedal, že … má ísť okamžite s ním

V Amerike sa teraz hlasno hovorí o policajtovi, ktorý dokázal, čo to znamená byť skvelým v tom čo robí a tiež v pomoci iným! Príbeh zdieľal muž, ktorého jedného dňa zastavil, aby prezrel jeho auto.

Lavon ihneď vedel, že bude mať problém, keď ho policajt, ​​Joshua Scaglione, upozornil, že okná na jeho aute sú príliš tmavá. O niekoľko sekúnd bolo ešte horšie, pretože zo zadného sedadla počul tichý hlások. Otvoril dvere a uvidel 3-ročnú dcérku Della, Lauren, ktorá sa zoširoka usmievala. Nesedela v autosedačke.

Joshua okamžite upozornil otca – je predsa veľmi nebezpečné viesť dieťa bez autosedačky! Ten so slzami v očiach povedal, že to vie, ale nemá dosť peňazí. Keď to policajt počul, okamžite sa rozhodol zakročiť – mužovinariadil, aby nasadol do auta a išiel za ním. Keď uvidel, o čo sa jedná, znovu mal v očiach slzy dojatia!

Joshua kúpil Lauren autosedačku! Keď Lavon svoj príbeh zdieľal na internete, policajt Joshua len skromne dodal „Mal som príležitosť urobiť niečo dobré, tak som ju využil“.

Nechajte sa ním inšpirovať! 🙂

Chod hore