Muž si myslel, že jeho žena čaká 5 detí . Pred pôrodom bolo hneď všetko jasné

Fantómové tehotenstvo – psychologický stav, v ktorom si ženy myslia, že čakajú dieťa. Jav je navyše sprevádzaný bežnými tehotenskými príznakmi: ukončenie menštruácie, rast bruška, laktácia.

V roku 2013 sa Paul Serva zoznámil s Barbarou Bienvenu a už po dvoch týždňoch vzťahu bolo jasné, že žena otehotnela. Spočiatku hovorila, že čaká dieťa, a potom sa Paul dozvedel o dvojčatách.

Čoskoro však musel prežiť správy o tom, že čaká trojičky, štvoričky…Nakoniec sa toto číslo zastavilo pri tom, že čaká pätorčatá!

 

Rodina sa rozhodla zorganizovať kampaň na získanie finančných prostriedkov. Nie je žiadnym tajomstvom, že výchova piatich detí je náročná nielen čo sa financií týka. Spolu s bruchom rástla aj rodinná pohoda a dom sa postupne začal napĺňať detskými vecičkami.

V deviatom mesiaci začala žena pociťovať kontrakcie, preto sa ju Paul čo najskôr snažil odviezť do nemocnice. Správa od lekárov im prevrátila život na ruby – celé toto obdobie Barbara zažívala fantómové tehotenstvo. Nešťastný muž už dokonca každému dieťatku kúpil postieľku a vybrali im mená.

Ženini príbuzní ju považujú za podvodníčku. Tvrdia, že predtým predstierala smrteľnú chorobu, údajne tiež mala problémy so srdcom a dokonca povedala, že má rakovinu. Jej bývalý priateľ sa stretol s rovnakou situáciou ako Paul: ani on sa nedočkal narodenia údajných dvojčiat.

Žena je teraz na najlepšom možnom mieste – na psychiatrickej klinike. Tam jej pomáhajú vyrovnať sa s následkami falošného tehotenstva, no je to skutočne potrebné? Na druhej strane ide o človeka, ktorý je pripravený na základe svojho tela vymaniť z ľudí peniaze.

Paul bol naivný a uveril jej každé jedno slovo. Muž bol natoľko pohltený predstavou narodenia pätorčiat, že kvôli stave eufórie mu ani len nenapadlo, že by mu Barbara mohla klamať. Koniec koncov, žene predsa museli robiť krvné testy aj ultrazvuk, alebo nie? 

zdroj:videoboom.cc

zdroj:videoboom.cc

Chod hore