Hrdinská záchrana života svojej dcéry predviedol neohrozený otecko. Keby prišiel o pár minút neskôr nemusela…

Nasledujúci príbeh sa odohral na Ukrajine, počas Silvestra pred 3 rokmi. Rodinka oslavovala v príchod Nového roku v kruhu svojich priateľov. Po dlhé roky Anastázia a Ruslan šetrili peniaze na kúpu vlastného domu. Nakoniec si ho zakúpili – majú v ňom aj bazén a dostatok miesta pre všetkých členov rodiny. Všetko však ostalo zabudnuté po jednom nešťastnom večere.

Rodičia sedeli v kuchyni a ich deti pobehovali po dome. Zrazu, z nejakého dôvodu bolo všade ticho. Ruslan a Nasťa boli zvyknutí na smiech ich dcérky, no teraz nepočuli ani písknutie.

Pri hľadaní dcéry začal Ruslan pobehovať po celom dome, až kým ju nenašiel v suteréne na dne bazéna. Okamžite ju vytiahol, no Alesya nedýchala. Začal jej dávať umelé dýchanie, hoci nepoznal úplne správnu techniku. Medzitým ich priatelia zavolali sanitku…

Po 10 minútach dorazili záchranári, ale všetko, čo mohli urobiť, bolo skonštatovanie smrti. Jej otec padol na kolená a modlil sa za to, aby lekári urobili niečo, hocičo. Oni však len zavolali políciu. Ruslan sa opäť sklonil k dcérke a pokračoval v dýchaní z úst do úst so stláčaním hrudníka.

Lekári ho vyzvali, aby prestal, no po 30 minútach Ruslan pocítil, že srdce malého dievčatka začalo opäť biť. Nikto neveril vlastným očiam a doteraz to považujú za hotový zázrak.

Alesya bola v kóme a hneď ju previezli na moskovskú kliniku, kde aj tam lekári pochybovali o tom, že bude raz hovoriť, vidieť či chodiť. Po nejakom čase dievčatko preukázalo, že je skutočnou bojovníčkou. Spočiatku začala trochu rozprávať, potom sa jej vrátil zrak a časom sa postavila vštala a začala chodiť.

Našťastie, tento príbeh mal šťastný koniec a nie je vylúčené, že im k tomu pomohla nejaká vyššia sila, ktorá sa nachádza niekde medzi nebom a zemou…

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Hrdinská záchrana života svojej dcéry predviedol neohrozený otecko. Keby prišiel o pár minút neskôr nemusela…”