Ženích zahrešil hneď po tom, ako po prvýkrát uvidel svoju budúcu manželku. Zachytila to aj kamera…

Sean a Jo boli účastnikmi austrálskej reality show Ožeň sa na prvý pohľad“. Podstata tohto televízneho programu spočíva v tom, že pomocou dotazníkov a odporúčaní odborníkov sa ľudia, ktorí sa predtým nikdy nevideli, zosobášia.

Ak všetky prípravy na svadbu prebehnú hladko, novo-vyrobená nevesta a ženích sa prvýkrát stretnú až pred oltárom. Pred obradom bolo všetko v poriadku, no živé vysielanie sobášenia šokovalo celé publikum.

Kameraman zachytil tvár 39-ročného rozvedeného majiteľa baru, ako sa tvári pri pohľade na svoju budúcu manželku. Muž nebol schopný zniesť všetok ten nával emócii, v tichosti si povedal: „No do riti.“

Na druhej strane Jo, 39-ročná slobodná matka, bola od šťastie v siedmom nebi. Žena neustále chválila prácu psychológov, ktorí ju priviedli práve k Seanovi. „Moje očakávania boli vypočuté. Jackpot! Cítim sa, ako by som vyhrala v lotérii!“ – hovorí Jo.

Počas toho ako sa nevesta plavila na svojej lodi šťastia, pravdepodobne si ani nevšimla zvláštne správanie svojho budúceho manžela. Diváci s hrôzou sledovali ženíchove grimasy pri každom dotyku s nevestou. Ľudia pred televíznymi obrazovkami sa tak začali obávať o osud slobodnej mamičky.

Keď slávnostná časť skončila, začala sa svadobná hostina, kde už to medzi novomanželmi vyzeralo všelijako. Zatiaľ čo nevesta zo Sydney mala úsmev od ucha k uchu, jej súdený muž sa len nútene usmieval a z posledných síl skrýval nedostatok entuziazmu.

Bohužiaľ, ani obrovská podpora divákov nepomohla udržať ich novopečené manželstvo. Sean sa jednoducho nevedel vyrovnať so sklamaním. Jo sa s odstupom času o Seanov vyjadrila, že o manželstvo nemal záujem už pred samotným oltárom. Vo videu môžete sami posúdiť počiatočnú reakcia nastávajúceho ženícha…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=298&v=E2Z4y3rZH-4

Väčšina účastníkov reality shows tohto typu ukončí manželstvo vo veľmi blízkej dobe od samotného ceremoniálu. Niet sa však čomu čudovať, aj napriek pomoci odborníkov a okolia, dvaja ľudia by sa mali určitú dobu poznať ešte pred tým, ako vstúpia do stavu manželského. V poačnom prípade to môže skončiť fiaskom…

zdroj:videoboom.cc

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Ženích zahrešil hneď po tom, ako po prvýkrát uvidel svoju budúcu manželku. Zachytila to aj kamera…”