Dôchodca dostal prácu v supermarkete. O dve hodiny neskôr ho prepustili z neobvyklého dôvodu …

Nedávno celý internet obletela správa o tom, že dôchodca bol z novej práce prepustený po 2 hodinách! Celý príbeh zdieľala jeho vnučka. Zaujal už tisíce ľudí a rozdelili sa na 2 tábory.
Vráťme sa ale na začiatok. Dedko dievčaťa nedávno odišiel do dôchodku. Mal rád kontakt s ľuďmi a nemohol si zvyknúť, že je neustále doma. Našiel si nenáročnú prácu na polovičný úväzok, aby zarobil aj trochu peňazí.

Zamestnali ho v supermarkete siete Wal-mart, ako zamestnanca, ktorý by pri vchode vítal zákazníkov. Už počas 2. hodiny výkonu svojej práce si všimol, že jedna žena kričala na deti a tiež sa vulgárne vyjadrovala. Starší muž pracoval v armáde a rešpekt voči ľuďom bol pre neho prirodzený. Rozhodol sa zakročiť.

 

Elite Readers – Crazy Stories!

„Dobrý deň, vítam Vás vo Wal-Martu. Krásne deti! To sú dvojčatá? „Chcel len začať konverzáciu, pretože aj keď si deti boli podobné, každé z nich bolo evidentne v inom veku.

„Jasné, že nie. Staršiemu je 9 a mladšiemu je 7 rokov. Ako ste si dočerta mohol myslieť, že to sú dvojčatá ?! Ste snáď slepý alebo blbý ?! „odpovedala žena.

„Nie, nie som ani slepý, ani hlúpy, madam. Len nemôžem uveriť, že by išiel s Vami nejaký muž do postele viac ako jedenkrát. Prajem Vám pekný deň a ďakujeme, že ste si vybrala sieť supermarketov Wal-mart! “

Manažér musel staršieho pána ihneď prepustiť. Internet sa rozdelil na 2 tábory. A vy? Čo si myslíte o jeho reakcii? Ak súhlasíte s tým, že ženu týmto upozornil na nevhodné správanie – zdieľajte tento vtipný príbeh s vašimi priateľmi na Facebooku!

Chod hore