Zdieľal fotografiu svojej plnoštíhlej ženy v plavkách a na internete spôsobil hotový ošiaľ!

Robbie a Sarah Trippovi sú šťastný manželský pár a ich láska je rovnako silná, ako v deň svadby. Robbie neustále stará o to, aby sa jeho manželka cítila krásna, sexi a zmyselná. Bojuje tak a nereálnymi požiadavkami médií – Sarah nepatrí medzi ženy s ideálnou postavou. Prečítajte si, aký názor má Robbie:   

“Milujem svoju ženu a milujem tiež jej krivky. Keď som bol násťročný chlapec, kamaráti sa mi smiali, pretože sa mi vždy páčili ženy s plnšími krivkami. Keď som potom dospel, začal som sa zaujímať o tému feminizmu a fakt, že médiá ženám vnucujú len jeden ideál krásy – štíhla a vysoká. Vtedy som pochopil, koľko mužov na to naletelo. ”
Podľa mňa neexistuje nič krajšie než plné krivky mojej ženy – skvelé nohy, nádherné boky, úžasný zadok atď. Jej telo sa určite nebude kraľovať na titulke Cosmopolitanu, viem ale, že v mojom srdci bude navždy kráľovnou. Krásna a sebavedomá žena, ktorá je neskutočne sexi! To je má manželka.

“Pre všetkých mužov, prestaňte si nahovárať, že médiá lepšie vedia, akú ženu máte chcieť. Naozajstná žena nevyzerá ako pornohviezda alebo vychrtlá modelka. Má byť predovšetkým prirodzená!

Ženy, prestaňte si nahovárať a nariekať, že ste hrubé len preto, aby si vás niekto všimol. Niekde tam na vás čaká skutočný muž, ktorý vás bude milovať práve preto, aké ste úžasné a jedinečné – rovnako tak, ako ja milujem moju Sarah. ”


Nezostáva nám nič iné, než skloniť klobúk pred týmto múdrym mužom! :)

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Zdieľal fotografiu svojej plnoštíhlej ženy v plavkách a na internete spôsobil hotový ošiaľ!”