Táto 29-ročná Američanka vynašla novú profesiu a teraz zarába 60$ na hodinu

Všetky profesie sú potrebné, všetky profesie sú dôležité! Tieto riadky z detskej riekanky sa nám navždy vryli do pamäti a primäli nás rešpektovať a ceniť si prácu druhých ľudí, bez ohľadu na to aká ich práca je. Ale aj tak nás z času na čas dokážu niektoré remeslá poriadne prekvapiť.

29-ročná obyvateľka New Yorku, Jacqueline Samuel, vymyslela novú profesiu. Už od malička mala talent na objímanie a tak sa rozhodla zarábať si tým na živobytie!

Problém je v tom, že podľa výskumu vedcov majú Američania sklony uzatvárať svoje emócie a s druhými ľuďmi sa objímajú oveľa menej než obyvatelia Európy či Ázie.

Medzitým majú objatia pozitívny vplyv na naše zdravie. Pri blízkom kontakte s druhým človekom organizmus produkuje viac serotonínu a oxytocínu. Dodáva to pocit sebaistoty a radosti, pomáha normalizovať tlak a dokonca pomáha zlepšiť imunitný systém!

Za svoje služby si Samuel stanovila hodinovú sadzbu 60$ a ešte nemala nedostatok zákazníkov túžiacich po objatí. V priemere si žena zarobí denne okolo 260$. Peniaze používa na zaplatenie štúdia na univerzite, kde Jacqueline študuje na magisterský titul a tiež na vzdelanie malého syna.

Už od začiatku si Jacqueline stanovila striktné pravidlá objímania. Aj keď stretnutie prebieha v posteli, klienti nemajú dovolené dotýkať sa intímnych miest a samotná Jacqueline má oblečené pyžamo.

Aj napriek tomu sa vedenie univerzity postavilo k Jacquelininmu spôsobu zarábania negatívne a dokonca podalo návrh na jej vylúčenie zo školy. Avšak, väčšina profesorov prejavila študentke podporu.

Jacqelinin biznis sa stal takým populárny, že si musela najať ešte jednu pomocníčku, aby uspokojila potreby všetkých klientov! A takto z ničoho sa jednej žene podarilo začať si zarábať peniaze.

A čo si myslíte vy: má takáto profesia právo na vývin alebo je to len ďalší výstrelok modernej doby, na ktorý o chvíľu všetci zabudnú? Podeľte sa s nami so svojimi názormi v komentároch a nezabudnite povedať svoj pohľad na vec aj svojim priateľom.

zdroj:ofigenno.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Táto 29-ročná Američanka vynašla novú profesiu a teraz zarába 60$ na hodinu”