Na zemi nie ste po prvýkrát: 8 znakov, že je vaša duša reinkarnovaná

Reinkarnácia doslovne znamená „stať sa znovu telom.“ Niektoré náboženstvá, obzvlášť hinduizmus, veria, že po smrti sa duša presunie do inej životnej formy. Aj keď si nemôžeme byť nikdy istí tým, čo sa stane až zomriete, mnohí z vás majú niekedy pocit, ako by ste pred vašim narodením, už niečo zažili. Ak ste niekedy premýšľali, či ste tu už niekedy žili, môžete použiť tieto znaky, ktoré vám pomôžu odhaliť pravdu.

Prečítajte si 10 znakov reinkarnovanej duše:

1. Má silnú intuíciu
Ľudia, ktorí sú prevtelení, vedia mnoho vecí skôr, ako my ostatní. Môžu ísť hlboko k znalostiam skrytým pred verejnosťou a dokážu vnímať udalosti skôr ako nastanú. Intuícia duše má spojenie s inými rozmermi sveta a má schopnosť hovoriť s ľuďmi z iných planét a galaxií. Takýto ľudia s prevtelenou dušou trávia veľa času v pokoji, premýšľaním nad informáciami, ktoré boli dané a snažia sa nájsť zmysel všetkého okolo nich.

2. Veľmi často zažíva déjà vu
Ak ste prevtelení, môžete mať pocit, že niektoré udalosti sa vám už predtým stali. Napríklad, ak sa vyberiete na výlet a máte pocit, že ste už takýmito cestami prechádzali, je takmer isté, že to tak aj naozaj bolo, no boli ste v inom tele a v inom čase. Niektoré osoby, miesta alebo udalosti sa môžu zdať povedomé, aj keď si nepamätáte moment stretnutia.

3. Je príliš citlivá
Reinkarnovaná duša má vysoký stupeň citlivosti a empatie. Má pocit, že jej životné poslanie je pomôcť priniesť svetu mier a uzdraviť planétu. Má veľmi ťažké obdobia svojho života, pretože je plná melanchólie. Empatickí ľudia nenávidia pobyt v preplnených a hlučných miestach. Snažia sa im vyhnúť.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt angels

4. Má pocit, že sem nepatrí
Reinkarnovaná duša sa snaží nájsť svoje miesto tu na Zemi. Hľadá svoj domov, ale nemožno ho nájsť. Má pocit, že je mimozemšťan a všetko čo robí je len to, že sleduje v rozpakoch ľudí, ktorí prežívajú svoj každodenný život. Zdá sa, že nemôžu pochopiť, prečo a ako sa sem dostali. Radšej trávia čas osamote pod hviezdami, uvažujúc o živote.

5. Má silné nutkanie navštíviť vzdialené miesta
Má v sebe spomienky na bývanie v určitej krajine alebo na nejaké mesto v minulom živote. Preto takýto ľudia majú nenásytnú túžbu ísť tam znovu. Duša má potulné topánky a všetko sa pre ňu točí len vo svojom srdci, pretože každé mieto sa jej spája s láskou k nemu. Neváhajte sa ponoriť do novej krajiny alebo spôsobu života. Môžete si odniesť cenné poznatky o sebe a o svojej duši.

6.Miluje hlboké konverzácie
Konverzácie o vesmíre, vede, histórii, filozofii, umení či prírode. To všetko je pre reinkarnovanú dušu nesmierne potešenie. Takáto duša neznáša klebety, rozhovori o práci či móde. To všetko je príliš povrchné.

7. Túži po samote
Cítite sa byť frustrovaní v dobe, kde sa žije rýchlym tempom a povrchným životom. Jednoducho potrebujete nejaký čas a priestor, aby ste si dobili energiu a popremýšľali. Pravdepodobne, ak takúto dušu máte, snažíte sa v prírode stráviť čo najviac času. Vzdialení od techniky a ostatných ľudí.

8. Má reálne obavy
Vaše obavy často poukazujú na zlé veci, ktoré sa mohli stať vo vašej predchádzajúcej inkarnácii. Napríklad strach z vody by mohol znamenať, že ste sa v minulom živote utopili. Strach z požiaru môže znamenať, že ste zomreli pri požiari.

Zdroj: powerofpositivity.com

 

Chod hore