Žena sa pokojne hrala s deťmi v rieke, keď potom videla túto fotografiu, neverila vlastným očiam

V lete 2014 bola Austrálčanka Kim Davison spolu s priateľom a deťmi zaplávať v neďalekej rieke. Spoločne si urobili niekoľko fotografií, aby mali v budúcnosti na čo spomínať. Keď sa však pozreli na jednu z fotiek, obaja ostali vydesení. Vedeli, že v tej chvíli boli vo vode 3 deti, no okrem nich sa tam odniekiaľ vzalo aj štvrté. Tajomná bledá silueta nedala žene spať.

 

Keď ho uverejnili na sociálnej sieti, niektorí tam videli len šplech vody, iní potvrdili, že tam vidia bledý tieň s účesom alebo dokonca aj s rohmi!

Na požiadanie zainteresovaných ľudí sa Kim podelila aj o negatív fotografie. K ničomu novému však neprišli, práve naopak, ďalšie detaily, ktoré sa objavili až po čase ich znervóznili ešte viac.

V blízkosti, kde sa v ten deň kúpali, sa rieka stáva pre plavcov nebezpečnou. Na niektorých miestach dosahuje rieka hĺbku viac ako 10 metrov. Možno aj to bol dôvod, prečo sa tam pred sto rokmi utopilo dieťa.

V roku 1915 13-ročná Doreen ukončila svoj život. V rieke zomrela po tom, čo sa rozhodla plávať sama bez dozoru dospelých. Keď sa neskôr zistilo, že dieťa zmizlo, ľudia ju začali hľadať priamo v rieke.

S pomocou niekoľkých odborníkov našla Kim v starých novinách správu o tragédii tohto dievčatka. Po jej pohrebe bola časť rieky, kde zomrela, prehlásená za nebezpečnú a vyhlásili tam prísny zákaz plávania detí bez dozoru dospelých. Podľa miestnych aj v súčasnej dobe sa len zriedka nájde niekto, kto by tam išiel.

Možno ich takto chcela varovať. Kim spolu s priateľom tomu veria a za žiadnych okolností sa do spomínanej oblasti nechcú vrátiť. Názory expertov na túto záhadu sa líšia a je možné, že pravdu sa už nikdy nedozvieme.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore