Dievča spolu so svojou matkou mali každoročnú tradíciou robenia spomienkových fotografií. Všetko by pokračovalo ďalej, ak by sa nestala táto tragická udalosť

Dievča, zaregistrované na sociálnej sieti Twitter pod prezývkou nanatat07, zdieľalo s používateľmi dojemnú kolekciu fotografií so svojou matkou. Mali peknú tradíciu – robili si spoločné snímky v prvý a posledný deň jej školy. Tradícia fungovala 4 roky, aaž kým im do plánov nevstúpila tragédia. Ponúkame vám príbeh, ktorý vás chytí za srdce a zároveň každému pripomenie, aké dôležité je ceniť si čas strávený s blízkymi ľuďmi.

Reč je o bežnej absolventke americkej školy, ktorej láska k matke jej pomohla počas veľmi ťažkého obdobia. Varujeme vás, že v tomto príbehu je veľa zármutku, no o to viac lásky. Neváhajte a čítajte…

Dievča len nedávno absolvovalo strednú školu, čo znamenalo, že sa so svojou mamou vyberú do kaviarne a urobia si spoločnú fotografiu. Takto vyzerali pred 4 rokmi – prvá fotografia je z prvého dňa školy, druhá z posledného.

1.rok

2.rok

3.rok

4.rok

Pri komentároch dievčiny z poslednej fotografie sa objavili tieto slová:

Moja mama sa so mnou už nemohla odfotografovať počas môjho posledného dňa na strednej škole. Avšak sila a láska tejto ženy sú pre mňa najlepšou motiváciou prežiť toto ťažké obdobie. Všetko moje snaženie venujem jej!“

Jej príspevok na Twitteri bol okamžite zaplnený emotívnymi reakciami. Niektorí používatelia sa rozhodli podeliť sa so svojimi príbehmi, ktoré im napísal sám život:

 

Ľudia vyjadrovali svoj obdiv k odvahe dievčaťa:

 

Dokonca aj známa spoločnosť Starbucks, kde mama s dcérou chodievali oslavovať začiatok prázdnin, sa rozhodla dievča podporiť:

 

Dievča hlboko zasiahli pozitívne komentáre a slová podpory. Vo svojom príspevku napísala:

Ďakujem vám veľmi pekne za všetky vaše milé slová a podporu. Znamená to pre mňa veľa. Vaše komentáre ma rozplakali, pretože mi pomohli vidieť silné prepojenie, ktoré sme mali s mojou mamou a ktoré som si predtým nikdy nevšimla.“

K tomu, aby dokázala prežiť stratu milovanej matky a neuzatvárala sa pred reálnym svetom jej pomáha aj najlepšia kamarátka, s ktorou spoločne oslávili ukončenie strednej školy.

Navyše má aj milujúceho priateľa, pri ktorom sa cíti bezpečne a vie, že spoločnými silami dokážu všetko zvládnuť.

Želáme jej, aby si splnila všetky životné ciele a ďakujeme jej za cennú lekciu, o ktorú sa rozhodla podeliť s celým svetom.

zdroj: www.adme.ru/

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Dievča spolu so svojou matkou mali každoročnú tradíciou robenia spomienkových fotografií. Všetko by pokračovalo ďalej, ak by sa nestala táto tragická udalosť”