22-ročná žena si myslela, že je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Keď zistila čo sa s ňou v skutočnosti deje dieťa už bolo studené…

V dnešnej dobe sa mladé páry vôbec neponáhľajú s tým, mať deti. Kariéra a vzťahy túto otázku u mladých ľudí odkladajú na druhú koľaj.

V prípade 22-ročnej Kirsty Butler z waleského mesta Swansea však bolo všetko inak. Keď sa ukázalo, že naša hrdinka je tehotná, ona sama aj jej milovaný sa veľmi tešili z tejto správy.

Osud si však pri Kirsty pripravil strašné prekvapenie! Varujeme vás: niektoré časti článku môžu nepripraveného človeka šokovať.

Prvé zmeny v ženinom vzhľade si všimli kolegovia v práci. Ženy kráske taktne povedali, že v poslednom čase jej akosi začalo rásť bruško. Kirsty si teda urobila tehotenský test, ktorý jej ukázal príjemný výsledok.

Podľa predbežnej diegnózy lekárov bola žena už 8 mesiacov tehotná. Budúca mamička sa s ich slovami podelila so svojimi milovanými a rodinou. Mladý pár bol v siedmom nebi od šťastia, nevediac aké kruté prekvapenie si pre nich osud nachystal …

Výsledky ultrazvukového vyšetrenia uviedli zamilovaných do šoku. Ako sa ukázalo Kirsty síce bola tehotná, ale embryo malo len 6 týždňov. Jedinou príčinou okrúhleho brucha Kirsty bol nádor!

Ako sa neskôr vyjasnilo, obrovská ovariálna cysta dosiahla dĺžku až 30 centimetrov a v priemere mala 20. Skutočnosť, že nádor bol benígny situáciu nijako nezlepšila. Nádor musel byť okamžite odstránený, ale Kirstino tehotenstvo situáciu neskutočne komplikovalo.

Po porade s lekármi sa žena rozhodla operáciu nádoru odložiť do vtedy, dokým embryo nebude mať aspoň 11 týždňov. Krátko pred stanoveným dátumom však srdiečko dieťaťa prestalo biť. Kirsty potratila.

Hneď na to lekári Kirsty vyrezali nádor. Spolu s cystou museli žene odstrániť aj jeden z vaječníkov. Obrosvký nádor ho úplne zničil. A ak by lekári cystu neodstránili, ostatné vnútorné orgány krásky, by takisto čokoro utrpeli vážne ujmy.

Kirsty s priateľom len veľmi ťažko prekonali tento životný údel. Lekári hovoria, že schopnosť rodiť žena nestratila a do budúcnosti si mladý pár už plánuje dieťaťko. Nám už len ostáva im zaželať veľa šťastia!

Zaujímavý článok? Podeľte sa s nimi s priateľmi.

Zdroj: Daily Mail

Chod hore