18-ročná žena sa musela vzdať svojho syna. Všetko mu vysvetlila na videu…

21-ročná Američanka Hannah Mongie vidí svojho syna každý deň. Sleduje, ako pomaly rastie, vychováva ho a plnými dúškami si užíva všetky okamihy strávené s ním. Pred 22 mesiacmi si ale myslela, že svojho chlapčeka už nikdy neuvidí.

Keď mala 18 rokov, bola nútená dať svoje dieťa na adopciu. Šťastie sa však na ňu usmialo a jej syn Taggart, sa dostal do skvelej pestúnskej rodiny. V súčasnosti tvrdí, že ho nemohol postihnúť lepší osud.

V roku 2015 sa stala absolventkou školy v malom mestečku Provo, v americkom štáte Utah. So svojím priateľom Kaydenom sa poznali od roku 2013, no keďže pochádzal z kresťanskej rodiny, často sa stávalo, že cestoval do zahraničia ako misionár.

V roku 2015 sa práve vrátil z jednej takejto misie a Hannah čoskoro otehotnela. O potrate nepadlo ani slovo, no aj napriek tomu dlho rozmýšľali, či budú schopní vychovávať dieťa. Konečný verdikt im ale prerušila strašná udalosť.

Jej priateľ, ktorý nebol vážnejšie chorý, zomrel počas spánku. Jeho srdce sa zastavilo a zdrvená budúca mamička tak ostala na pospas osudu. Spomenula si na časy, kedy spolu s priateľom zvažovali dať ich dieťa na adopciu. Teraz už nemala na výber…

Dieťatko sa narodilo 20. marca 2016. Aj napriek tomu, že prišlo na svet o 2 týždne skôr, ako bol plánovaný termín, malý Taggart bol celkom zdravý chlapček. Netrvalo dlho a už po 48 hodinách sa začali pripravovať na odchod z nemocnice.

Keď si Emily, adoptívna matka prišla chlapčeka vziať, ona aj Hannah si spoločne poplakali. Taggartova biologická matka požiadala členov jeho budúcej rodiny, aby mu ukázali video, keď vyrastie. Vo videu mu úprimným hlasom povedala, prečo ho dala na adopciu a dúfa, že ho čaká skvelá budúcnosť.

Žena ani len nepomyslela na to, že by bola so svojím synom a mohla ho vidieť každý deň. Nová Taggartová rodina ale preferovala otvorenú adopciu, ktorá sa v USA stala veľmi populárnou. Biologickí rodičia dieťaťa sa tak môžu každý deň stretávať so svojím dieťaťom, ktoré už od skorého detstva začína rozumieť tomu, ako sa veci majú.

Teraz Hannah pracuje ako opatrovateľka v pestúnskej rodine svojho vlastného syna! Každý deň sa o neho a ďalšie dve detí manželov stará, upratuje domácnosť a úplne jej to tak vyhovuje. Malý chlapček rastie ako z vody a šťastná mamička si nevie vynachváliť každý okamih prežitý s ním.

Nižšie uvedené video je venované jej synovi, ktoré urobila krátko po jeho narodení. Dodnes ho videlo viac ako milión ľudí! Mnohí toto video považujú za najsmutnejšie na celom internete.

Ako môžete vidieť, malý Taggart bol skutočné šťastný, že sa o neho mohli postarať jeho noví adoptívni rodičia. V skutočnosti sa často stáva, že len zákrok láskavých strážcov uchráni dieťa pred hrozným osudom. Našťastie, teraz si môžete byť istí, že je obklopený milujúcimi ľuďmi, ktorí sa budú snažiť o to, aby z neho vyrástol zdravý, dobrosrdečný a milujúci človek.

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “18-ročná žena sa musela vzdať svojho syna. Všetko mu vysvetlila na videu…”