20-ročná kráska odišla s priateľmi na párty. Táto noc zmenila jej život na skutočné peklo… Opitý vodič narazil do ich auta

Mladá Jacqueline Sabouridová z Venezuely študovala v Spojených štátoch. Dievča malo všetko: peknú tvár, veľa priateľov a priateliek, dobrý vzťah so svojimi rodičmi.

Keď sa Jacqueline chystala na ďalšie stretnutie s priateľmi, očakávala, že bude mať dobrú zábavu. Avšak cez noc sa život chudobnej dievčiny zmenil na peklo … varujem vás vopred: toto nie je zážitok pre slabých ľudí!

Do auta, v ktorom cestovala Jacqueline so svojimi priateľkami, vrazilo auto 18-ročného študenta Reginalda Stacyho. Ako sa neskôr ukázalo, vodič bol v tom čase opitý.

Dve priateľky, ktoré mali menšie poranenia sa rýchlo dostali von z auta. Dve zahynuli v horiacom aute a samotná Jacqueline bola zakliesnená a tak za 45 sekúnd sa jej popálilo 60% tela.

V ten deň kráska, ktorá sa chystala zdediť otcovu činnosť, zmizla navždy. Lekári, ktorí sa rýchlo snažili pomôcť zachrániť nešťastný život.  Bolo potrebné, aby lekári vykonali viac ako 50 operácií!

Požiar vzal Jacqueline tvár a vlasy. Dievča čiastočne stratilo zrak a sluch. Lekári jej museli čiastočne amputovať prsty, ktoré boli ohorené do kosti.

Amadeo, otec dievčaťa, s ktorým zostala po rozvode svojich rodičov, sa ukázal v najlepšom svetle. Milujúci muž nikdy neopustil svoju dcéru a poskytol jej všetku možnú pomoc. Možno to bola podpora, ktorá držala Jacqueline od samovraždy!

Páchateľ hroznej autonehody bol potrestaný súdom. Chlapec bol obvinený z jazdy pod vplyvom omamných látok so smrteľným úrazom. Za svoje zločiny bol Reginald odsúdený na sedem rokov väzenia. Okrem toho musel zaplatiť rodinám obetí 20 tisíc dolárov.

Študent sa úprimne pokúšal spojiť so Jacqueline, aby mu odpustila. Od vtedy ubehlo už 15 rokov a Reginald je už na slobode. Ale dievčina stále žije s dôsledkami tejto nočnej mory.

Vyššie uvedená fotografia zachytáva súčasnú Jacqueline. V roku 2004 dievčati urobili štep. A teraz to dúfa, že dostane transplantáciu tváre.

Tieto operácie sú stále veľmi zriedkavé, avšak nedávno sa v tomto smere dosiahol nepochybný pokrok. Kto vie, možno za niekoľko rokov lekári dajú Jacqueline novú tvár!

Stojí za zmienku, že dnes dievča nestráca čas. Hovorí v televízii a viditeľne ukazuje ľuďom, čo sa môže stať v dôsledku zavinenia opitých vodičov.

Možno to bolo vďaka jej slovám a demonštráciám, že mnohí motoristi, ktorí si príliš veľa pili, odmietli sadnúť za volant. Jacquelinina tvár najlepším dôkazom neprípustnosti takéhoto správania!

Ak ste boli vystrašení príbehom chudobnej dievčiny, zdieľajte článok so svojimi priateľmi. Táto horúca lekcia by mala byť verejná!

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “20-ročná kráska odišla s priateľmi na párty. Táto noc zmenila jej život na skutočné peklo… Opitý vodič narazil do ich auta”