Tento muž má 19 detí od rôznych žien. Keď požiadal o stretnutie, všetky matky s radosťou súhlasili…

 

57-ročný Michael Rubino má až 19 detí. Nebuďte zhrození nad tým, čo sa muselo stáť so ženou po toľkých pôrodov, pretože osud starnúceho umelca nie je jednoduchý.

Faktom je, že všetky deti Michaela sa narodili od rôznych žien. Okrem toho, prakticky každý z jeho potomkov do dovŕšenia dospelosti nevedel nič o svojom biologickom otcovi.

Avšak nedávno na stretnutí s Rubinom boli všetci jeho synovia a dcéry potešený.

Všetko sa začalo v roku 1985, kedy sa 25-ročný Michael oženil. Spolu so svojou ženou sa pokúšali rôznymi spôsobmi splodiť potomka, ale neúspešne. U samotného Rubina bolo po tejto stránke všetko v poriadku.

Zamyslel sa nad tým, koľko rodín chce mať dieťa, ale čisto fyzicky nemôžu ho splodiť. Michael sa rozhodol pomôcť svojim „spoločníkom v nešťastí“ veľmi neobvyklým spôsobom.

Muž sa stal darcom spermií. Ako sa ukázalo neskôr, ten chudý a atraktívny modrooký umelec, bez akýchkoľvek genetických chýb, urobil mnoho dám šťastnými. Na rozdiel od mnohých iných anonymných darcov Michael nechal všetky svoje údaje  pre všetky ženy, ktoré využili jeho služby.

Napriek tomu, Rubino podpísal zmluvu, podľa ktorej nemal právo stretávať so svojimi deťmi pred dospelosťou.

Samotný Michael prísne dodržiaval zmluvné podmienky. Ale v roku 2004, kedy umelec bol už sám, tak jedna z matiek darcovského syna sa rozhodla usporiadať stretnutie syna s otcom.

Na prvý pohľad Michael a Jake pocítili záväzné rodinné putá. Po nejakej dobe sa Rubino rozhodol žiť so svojim synom a jeho matkou ako jedna rodina. Avšak bývalý darca nezabudol ani na svoje ďalšie detí…

Po dovŕšení dospelosti a po zistení identity biologického otca začali chlapci a dievčatá jeden po druhom kontaktovať Michaela. Samotnému mužovi boli tieto kontakty len pre radosť. Ale vrcholným okamihom celého „klanu“, ako umelec nazýva jeho potomstvo, bolo nedávne stretnutie detí bývalého darcu so samotným Rubinom!

Samozrejme, málokto z chlapcov a dievčat ho nazýva otcom. Väčšina ho oslovuje krstným menom, proti čomu Rubino nemá námietky. Samotné stretnutie deti umelca vnímali neuveriteľne pozitívne.

Okamžite si vymieňali adresy a webové stránky, zvedavá mládež spoločne s Michaelom komunikovala počas dní, pričom si všímali, čo majú spoločné.

Jedna z dievčat si všimla, že všetky deti Rubina sa líšia rovnakou vriacou energiou, ktorú vyžaruje ich biologický otec. 11 potomkovia Michaela zdedili po ňom jasne modré oči a štyria zo synov a dcér tohto muža, aj bez toho, aby to vedeli, prešli životom jeho cesty.

Bývalý darca neočakával, že medzi jeho deťmi bude tak veľa umelcov!

Rubino hovorí, že miluje všetky svoje deti v tomto súhrnnom „klane“. A po niekoľkých dňoch spolu, chlapci a dievčatá súhlasia s biologickým otcom. Sami adolescenti súhlasia: po tomto stretnutí pocítili bezprecedentné duchovné spojenie s bývalým neznámym.

Ľudia, ktorí sa zoznámili s históriou „klanu“ Rubino na internete, sa správajú odlišne. Niektorí odsudzujú Michaela a veria, že on ako otec nemôže byť jednoducho pomenovaný. Niekto ho dokonca preklial: umelec, hovoria, ktorý sa dostal do úzkych a darovaním spermií jednoducho si vylepšil svoju finančnú situáciu.

Iní naopak chvália Michaela za mimoriadne nezvyčajné správanie darcu a ochotu prísť na pomoc niektorému z jeho biologických detí.

A čo si vy myslíte o histórii „klanu“ Rubino? Zdieľajte svoj názor v komentároch!

Chod hore