Učiteľka, ktorá skončila so školstvom odkazuje rodičom: ,,Vynadať učiteľom za zlý prospech vašej ratolesti by nemalo byť normálne!“

Každý učiteľ sa určite mnohokrát stretol s rozmaznanými a nevychovanými deťmi. Je to vina rodičov alebo učiteľov? Aj na túto otázku odpovedala mladá učiteľka, ktorá po dvoch rokoch so školstvom nadobro skončila.

,,V minulosti bol vzťah medzi rodičom, dieťaťom a učiteľom úplne iný ako dnes. Za zlý prospech bol vinný samotný žiak a nie učiteľ. Teraz však za mnou chodili rodičia s tým, že zlá známka v žiackej knižke je vina moja a nie vina ich dieťaťa. Avšak ked‘ som sa opýtala, ako dlho dieťaťu pomáhali s učením, rýchlo zmenili tému a opäť vinili mňa alebo iných učiteľov.

,,Mladá učiteľka, Julie Marburgerová z Utahu, priznala, že vie, že dnes učitelia trávia s deťmi viac času ako ich vlastní rodičia. Julie vie aj to, že učitelia majú pomáhať pri vychovávaní, no na prvom mieste majú byť vždy rodičia. Je to ich hlavnou úlohou. Čo sa týka školských výsledkov, deti sa o svoje známky nezaujímajú a rodičia ich neriešia až do momentu, kým im nepríde vysvedčenie. Potom sú pobúrení a idú sa sťažovať. Azda si nezaslúžime zvorilosť?“

 

 

Soon-to-be ex-teacher goes off on parents who 'coddle and enable' their kids. Internet wildly applauds.

 

 

 

 

Učiteľka vo svojom príspevku na Facebooku pridala aj fotografie, ktoré dokazujú to, čo dokážu deti za 2 dni strávené v škole. Hovorí, že niektoré veci kúpila z vlastnej výplaty, pretože škola na to nemala rozpočet. Julie taktiež dodala, že deti sú príliš rozmaznané. Rodičia si materiálnymi vecami kompenzujú to, že s nimi trávia málo času.

zdroj: www.someecards.com

 

Chod hore