Túžila po dieťati do takej miery, že sa rozhodla urobiť niečo šialené. Muž ju opustil, nemohol to vydržať…

Poznáte ten vtip, v ktorom sa muž rozviedol s manželkou, pretože na prvú stranu detektívny napísala meno vraha? Protagonista nasledujúceho príbehu mal presvedčivejší dôvod, aj napriek tomu sa musel pokúsiť o pomoc svojej žene, ktorá sa ocitla v nezvyčajnej situácii…

Chris a Alice Winstonovci boli veľmi silnou milujúcou rodinou. Jedného dňa ale žena začala túžiť ešte po jednom dieťati, čím sa všetko zmenilo.

Mala už 39 rokov, porodila 5 detí, ktoré v tom čase mali od 12 do 20 rokov. V Alice sa však opäť ozval materinský pud a silou mocou chcela zažiť narodenie ďalšieho dieťatka. Jej zdravie jej to ale neumožňovalo a tak sa to rozhodla vyriešiť vlastným spôsobom: kúpila si bábiku, ktorá je veľmi podobná skutočnému dieťaťu.

Neostala len pri jednej bábike. Žena sa jednoducho zamilovala do svojho prvého plastového „dieťaťa“ a chcela si kúpiť aj ďalšie a potom ďalšie…

Spočiatku Chris akceptoval jej čudné chovanie. Myslel si, že je to pre ňu niečo ako terapia. Nákupy však pokračovali a Alice na bábiky minula približne 12 000 libier. Poslednou kvapkou pre muža bol moment, kedy príslušenstvo k bábikám začalo zaberať všetky kúty domu a „deti“ ukladala do postele.

Žena tvrdí, že očakávala takéto vyvrcholenie. Rozumela, že Chris nebude schopný akceptovať jej „deti“, no ona k nim tak upla, že nevedela povedať nie.

V súčasnosti má doma 50 bábik! Realistickejšie a drahšie bábiky majú aj iné funkcie ako napríklad pohybovanie očami alebo búchanie srdca.

Alice tvrdí, že tieto bábiky nepovažuje za skutočné, no starostlivosť o ne ju robí šťastnou. Zaujímavý prípad, čo poviete?

Urobil Chris správny krok keď sa rozhodol svoju manželku opustiť? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore