Spolužiaci jej hovorili, nech skočí z útesu. Po niekoľkých mesiacoch šikany ju zlomili

Simone  je len 13 rokov a už sa pokúsila spáchať samovraždu. Nedávno opustila prostredie, v ktorom by nemal problém upadnúť do hlbokej depresie aj hociktorý dospelý.

Jej spolužiaci si ju zvolili za obeť a každý deň ju šikanovali. Vysmievali sa jej, kradli jej vreckové a tiež ju bili. Každý deň jej opakovali, že by mala umrieť a vôbec nikomu by nechýbala.

Keď Simona dala svoje číslo dievčaťu, ktorú považovala za kamarátku, nemala ani najmenšie tušenie, že „teror“ teraz bude so sebou nosiť neustále vo vrecku. Neustále ju bombardovali výhražnými SMS.

Keď jej mama kontaktovala vedenie školy, navrhli jej, aby Tayla trávila prestávky v triede, izolovaná od ostatných rovesníkov. Dievča sa cítila ako vo väzení. Navyše riaditeľka mala tú drzosť rodičom povedať, že deti nemajú Simonu rady, pretože si o nej myslí, že je divná. Aby si nejako poradila s depresiou, začala kresliť obrázky a svoje myšlienky. Prestala tiež jesť.

SOURCE: YOUTUBE

Rodičia s ňou navštívili aj psychológa, nič ale nepomáhalo. Jej depresia bola vážna natoľko, že si siahla na život. Jej pokus o samovraždu prinútil školu konať a konfrontovať jej spolužiakov. Bohužiaľ, na tyranov to malo opačný efekt – veci sa zmenili k horšiemu. Život dievčatá sa zmenil na ešte neznesiteľnejšiu  nočnú moru.

Našťastie sa rodičia rozhodli presťahovať. Dcérka začala navštevovať novú školu a mohla začať žiť lepší život.

Z príbehov ako je tento v nás vrie žlč a nedokážeme ovládnuť slzy. Nechápeme, kde sa v niektorých deťoch berie toľko zloby a ako je možné šikovať niekoho nevinného. Sme toho názoru, že vinníci si zaslúžia spravodlivý trest. To platí aj pre deti, ktoré terorizovali Tayla. Ak súhlasíte, zdieľajte tento článok. V prípade Tayla všetko dobre dopadlo, ale niektoré deti toľko šťastia mať nemusia. Zdieľanie takýchto prípadov otvorí oči mnohým ľuďom a zvýši povedomie o problematike šikanovania.

Chod hore