Lekári sa rozhodli vykonať pôrod cisárskym rezom. Ale keď otvorili ženine brucho, dieťa tam nenašli…

 

 

Prípad, ktorý sa len nedávno stal v jednej z nemocníc mesta Leicester, si budú ešte dlho pamätať nielen Amber a Daniel Hughes, ale aj pracovníci kliniky. Myslím, že toto veľa lekárov nezažije…

Tehotnú ženu priviezli do nemocnice. Bolo to už jej štvrté dieťa. Predchádzajúce pôrody prebehli bez problémov, ale tentokrát nič nešlo podľa plánu.

Po prvé, pôrod začal pred termínom (bol to len tridsiaty týždeň). Po druhé, žena sa trápila už 36 hodín, ale dieťa sa nijako nechystalo prísť na svet.

Vtedy sa lekári rozhodli, že je potrebné vykonať cisársky rez. Daniel, jej manžel, bol počas pôrodu prítomný, aby podporil svoju manželku. Lekári teda vykonali rez. Aké však muselo byť ich prekvapenie, keď vnútri nenašli žiadne dieťa…

Až o dve minúty niekde medzi nohami ženy počuli slabý krik. Ukázalo sa, že matka príroda sa rozhodla všetko zobrať do svojich rúk a dieťa sa napokon narodilo prirodzeným spôsobom.

Dieťa prepustili z nemocnice ani nie 5 týždňov po narodení. Jeho mame na pamiatku tohto pôrodu zostala absolútne zbytočná jazva na bruchu. A Amber mala na pracovníkov pomerne veľa otázok…

Hlavný lekár hovorí, že lekári konali výhradne kvôli bezpečnosti matky aj plodu. Napokon 36 hodín žena nemohla porodiť. Kto mohol vedieť, že práve vo chvíli, keď lekári urobia rez, sa dieťa rozhodne prísť na svet prirodzeným spôsobom.

Každopádne v priateľskej rodine Daniela a Amber sa objavilo ďalšie dieťatko. K Keydenovi, Harveymu a Jessice sa pridal ešte aj Ollie. Myslím, že keď chlapec vyrastie tak sa so záujmom dozvie príbeh svojho narodenia.

Ak sa vám článok páčil, podeľte sa s ním so svojimi priateľmi a známymi na sociálnych sieťach!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore