Muž počul ako z mora kričí žena. Keď sa jej rozbehol pomôcť, netušil, že bude svedkom niečoho tak nádherného.

Hadia Hosny El Said bola na prázdninách u svojho uja v meste Dahab v Egypte. Ujov dom leží na pláži. V jednej chvílu započula z vody obrovský krik. Pozrela sa von oknom a vo vode zbadala ženu, ktorá hlasno kričala.

Hadia bola dezorientovaná a nechápala, čo sa tam deje. 

V blízkosti ženy boli dvaja muži, ktorí sa jej snažili pomôcť. Po chvíli si všimla, že popri žene vo vode niečo pláva. Vzala do ruky telefón aby urobila fotku a priblížila si ju. Netušila, čo to môže byť. Len čo urobila fotografiu, jeden z mužov chytil do rúk to, čo plávalo vedľa ženy.

Bolo to dieťa! 

Dieťa malo pupočnú šnúru a placentu. Hadia sa dovtípila, že žena porodila vo vode. Na Facebook zverejnila fotky a všetko podrobne opísala. Jej post sa stal virálny. Komentovali ho tisíce ľudí. Ľudia príbeh ocenili a gratulovali šťastným rodičom.

O tomto incidente písali tiež média – o žene, ktorá porodila v Červenom mori.

Pravda ale bola úplne iná.

Žena porodila vo vode, ale v špeciálnom bazéne už niekoľko dní predtým. Vo vode iba kúpala dieťatko. Bolo ešte spojené s pupočnou šnúrou aj placentou a to vraj zo zdravotných benefitov, ktoré z toho plynú pre dieťa.

Počas kúpania žene ruského pôvodu asistoval jej manžel – Srb a zároveň ruský lekár, špecialista na pôrody.

Len, čo tieto skutočnosti vyšli na povrch, Hadia svoj post z Facebooku stiahla.

Zdroj: webniusy.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Muž počul ako z mora kričí žena. Keď sa jej rozbehol pomôcť, netušil, že bude svedkom niečoho tak nádherného.”