Pozrite sa ako vyzerá hviezda seriálu Sabrina-mladá čarodejnica dnes! Tá zmena je neuveriteľná

Vždy keď natrafím na hrdinov mojich obľúbených seriálov, ktoré som ako dieťa sledovala, vracia ma to do doby, kedy som sa ponáhľala domov zo školy, aby mi neušla ďalčia zábavná epizóda s mojimi obľúbenými hrdinami.

Nedávno som videla zábavný obrázok s hrdinkou z televízneho seriálu Sabrina – mladá čarodejnica a prepadla ma nostalgia. Rozhodla sa pohľadať čo má nové a ako teraz žije žije herečka Melissa Joan Hart, ktorá hrala hlavnú úlohu.

 

Melissa sa stala slávnou po spustení televízneho seriálu Clarissa vám to vysvetlí a Sabrina – mladá čarodejnica. Pamätám si na ňu ako na nezvyčajnú dievčinu, ktorá mala dve tety čarodejnice a večne nespokojného hovoriaceho kocúra. Kde sa začala jej kariéra?

Rodičia Melissy už v mladom veku spozorovali jej talent. Svoju prvú úlohu v reklame si zahrala ako 4-ročná, a potom nasledovali početné promo reklamy. Fotografovanie bolo však pre ňu len záľubou a nechcela sa tomu vážne venovať.

Po ukončení štúdia na univerzite, kde študovala cudzie jazyky a umenie, sa rozhodla, že zmení svoj život a prerazí v Hollywoode. Ako prvú získala malú rolu v seriáli Another World a potom hosťovala v seriáloch The Equalizer a Kane & Abel.

Prvá sláva prišla s rolou v seriáli Clarissa vám to vysvetlí. Hrala obyčajné americké dievča, ktoré zaujíma to, čo aj jej rovesníkov. Mladú herečku okamžite oslovili tvorcovia kultového seriálu Sabrina – mladá čarodejnica.

Dobrodružstvá mladej čarodejnice sa stali v deväťdesiatych rokoch veľmi populárnymi. Ale nie všetci reagovali na seriál pozitívne. Herečka raz povedala: „Táto úloha vyvolala negatívne reakcie u kresťanov. Obvinili ma zo šírenia mágie. Sabrina je pre mňa príliš nervózna, neistá a skromná. Mám skôr bližšie ku Clarisse. Ona je silná osoba, ako ja! „

Po tomto seriáli už herečka prakticky nedostala hlavné úlohy. Najčastejšie sa objavovala v epizódach, ako aj na rôznych televíznych reláciách. V roku 2003 sa Melissa vydala za hudobníka Marka Wilkersona a majú spolu tri deti.

S pôrodmi herečka veľmi pribrala, o čom písali všetky americké médiá. Rozhodla sa schudnúť za každú cenu a podarilo sa jej stratiť 20 kg : „Samozrejme, neospravedlňuje ma že som porodila tri deti, ale ženy by sa nemali opustiť po prvom tehotenstve ani po piatom.

V roku 2015 dokončila natáčanie situačnej komédie Melissa a Joey a jej poslednou úlohou v súčasnosti je  postava v dráme z roku 2016 God’s Not Dead 2. Herečka však dodáva: „Vy ma poznáte ako Clarissu, Sabrinu, Mel … Ale pre mojich chlapcov som mamička a to je moja najobľúbenejšia rola!“

Myslíme že kocúr Salem, verný priateľ Sabriny by tento výber ocenil. Mimochodom, on nemal o nič menej fanúšikov rovnako ako hlavná postava, ale len málo ľudí vie, že v skutočnosti túto úlohu hrali tri rôzne mačky!

Fanúšikovia na Instagrame Melissy Joan Hart správne poznamenávajú, že hviezda sa od natáčania seriálu Sabrina – mladá čarodejnica vôbec nezmenila. Snaží sa udržať sa vo forme, športuje a preferuje aktívny životný štýl.

Vždy usmiata, veselá a otvorená – to je dôvod, prečo ju veľmi zbožňujeme!

Zdroj : https://ofigenno.com

Chod hore