10 homosexuálov, ktorých ženy milujú. Na niektorých by ste vôbec nepovedali, že sú gejovia….

Hoci ženy obdivujú predstaviteľov mužského pohlavia z rádov hercov, spevákov, režisérov, ale z tých, ktorí sa hlásia k opačnej orientácii sú ich fanynky sklamané.

Ako to? Úspešný, silný, majestátny, sebestačný, bohatý muž – a zrazu gay. Je ťažké to pochopiť, ale je to fakt.

Xavier Dolan

Francúzsko-kanadský režisér dobyl filmový festival v Cannes s jeho debutovým filmom Zabil som svoju matku v roku 2009, keď mal 20 rokov. Ďalej pokračuje v natáčaní kinofilmov a zároveň nikoho neznepokojuje, že v centre mnohých sú zachytávané problémy komunity LGBT a samotný Xavier sa otvorene k svojej orientácii priznáva.

Luke Evans

Zahral si hlavnú úlohu vo filme Dracula, objavil sa v hlavnom obsadení vo filmoch Hobit a Rýchlo a zbesilo. Hoci sú jeho postavy heterosexuáli, on sám je homosexuál, čím sa nikdy netajil.

Wentworth Miller

Hviezda seriálu Prison Break s vypracovaným svalnatým telom a zvodným pohľadom patrí tiež do tejto skupinky hercov. V mladosti sa herec pokúsil spáchať samovraždu kvôli potrebe skryť svoju orientáciu.

Neil Patrick Harris

Kto sledoval televízny seriál Ako som spoznal vašu matku, herca si spája s postavou nekonečného zvodcu žien Barneym Stinsonom. V skutočnom živote sa však oženil s mužom, s ktorým vychováva dve deti, ktoré im vynosila náhradná matka.

Zachary Quinto

Herec má päť ročný vzťah s modelom Milesom McMillanom. Navyše v novembri 2015 ich časopis Vogue označil za „vplyvný pár, ktorého vplyv sa rozširuje do oblastí kina, módy a umenia.“ A je to tak.

Ricky Martin

Na javisku pôsobí spevák zvodne a pritom v skutočnosti je tiež homosexuálom. V januári tohto roka sa oženil so sýrskym umelcom Jwanom Yosefom.

S radosťou vám oznamujem, že som šťastný homosexuál. Som veľmi rád, že som tým, čím som. Všetky tieto roky ticha a kritiky ma posilnili a pripomenuli mi, že uznanie pochádza zvnútra, že táto pravda mi dáva silu bojovať s emóciami, o ktorých som ani nevedel, “ toto vyhlásil Ricky Martin v roku 2010.

Kevin Spacey

V roku 2017 zasiahla herca lavína obvinení z obťažovania. Na rozdiel od svojho kolegu Vainshteina si  Spacey robil nároky len na mužov. Uprostred škandálu sa herec sa poponáhľal a ohlásil svoju homosexualitu.

Jim Parsons

V sérii Teória veľkého tresku mal hrdina, ktorého herec hral, dievča. V osobnom živote však má partnera, s ktorým žije okolo 15 rokov. V minulom roku sa dokonca vzali.

Ben Whishaw

Tento herec sa stal slávnym po tom, čo mal to šťastie zahrať si hlavnú úlohu vo filme Parfum: Príbeh vraha. Následne si zahral vo filme režisérok – transrodových „sestier“ Wachowskiých.

Matt Bomer

Počas slávnostného udeľovania cien na výročnom humanitárnom ceremoniáli Steva Chasea v roku 2012 herec poďakoval svojmu manželovi, novinárovi Simonovi Hallsovi a ich spolužiakom za to, že ho naučili nesebecky milovať.

Čas plynie a čoraz viac mužov sa priznáva k homosexualite. Neskončíme ako rímske impérium, kde v  čase jeho kolapsu boli otázky morálky takmer na poslednom mieste a dokonca boli vítané aj orgie? Stojí za zamyslieť sa nad tým.

Ovplyvňuje sexuálna orientácia váš postoj hercom? Povedzte nám o tom v komentároch.

Zdroj : ofigenno.com

Chod hore