7 najlepších trendov farbenia vlasov v roku 2018! Ktorý si vyberiete vy?

Na jar srdce každej predstaviteľky nežnejšieho pohlavia túži po zmene: niekto sa rozhodne vyskúšať novú diétu, niekto obnoví svoj šatník a tie najaktívnejšie sa rozhodnú osviežiť nielen svoj vzhľad, ale začať aj s opravou bytu. My vám dnes však nebudeme radiť, aby ste sa púšťali do takých zložitých projektov, ale začali s malými – s novým strihom a farbou vašich vlasov. 

модное окрашивание волос

Profesionálni stylisti nám povedali, aká je v roku 2018 najmódnejšia farba vlasov, alebo presnejšie, odhalili 7 úžasných techník farbenia, ktoré určite zapôsobia na každú predstaviteľku krásneho pohlavia. Redakcia «Chillin.sk» sa s vami teda podelí o najhlavnejšie trendy vo farbení vlasov prichádzajúcej jari a blížiaceho sa leta! Uložte si ich a čo najskôr sa objednajte u vášho kaderníka…

Nádherné farbenie vlasov

 

  1. «Tigrie oko»
    Okamžite je pochopiteľné prečo sa táto novodobá technika farbenia vlasov tak volá: hnedasto-zlaté odtiene a diamantový lesk vlasov budia dojem «tigrích očí». Tento trend sa hodí najmä mladých dievčatá s tmavými vlasmi a svetlou pokožkou. «Vo výsledku tohto farbenia vznikne celkovo kontrastných obraz 2 alebo viacerých odtieňov», — vysvetľujú stylisti. Táto neobyčajná technika farbenia sa nám zapáčila na už na prvý pohľad, veď neuveriteľne krásna kombinácia karamelových odtieňov a čokoládovej farby vlasov nemôže nenadchnúť!
    модное окрашивание волос 2018 фото
  2. Farbenie technikou air touch
    Jeden z hlavných trendov farbenia vlasov minulého roka ani v tomto roku nezaostane. Táto technika, ktorú vymyslel ruský špecialista Vladimír  Sabraševyj, je jednou z najťažších. Avšak, keďže nie sú žiadne vekové pravidlá obmedzujúce jej použitie, šetrné zaobchádzanie s vlasmi, vizuálne zväčšenie objemu, dlhodobý výsledok a efekt zdravých vlasov, robia túto techniku jednou z najpopulárnejších a najvyhľadávanejších v oblasti starostlivosti o vlasy po celom svete.модное окрашивание волос фото«Pred aplikáciou farby sa vlasy rozdelia do prameňov a následne sa ovzdušňujú prúdmi vzduchu z féna, dokým každý prameň nedosiahne približne o 40–50 % viac objemu. Až takto upravené vlasy sa môžu farbiť!» — objasňuje stylista Artem Klyukin.Technika farbenia air touch sa ideálne hodí blondíkam, zabezpečuje maximálne prirodzenú štruktúru vlákien a nevyžaduje si až také časté úpravy – len raz za 4–5 mesiacov.
    модное окрашивание волос в 2018
  3. Farbenie v štýle nude
    Veľmi pokojná a prirodzená technika farbenia, ktorá takmer nezahŕňa kontrast. Podstata tejto metódy spočíva v miešaní odtieňov rôznej teploty, ale v rovnakého odtieňa, na vytvorenie «skutočnej» farby. A ak sú vlasy husté a nevyžadujú si optické zväčšenie objemu, existuje možnosť urobiť ich jednofarebnými.модное окрашивание волос в этом сезоне«Vlasy by mali vyzerať tak, akoby to bola ich prirodzená farba. Na farbenie touto technikou sa používajú veľmi teplé slnečné odtiene: prírodné svetlohnedé, orechové, medové, mierne ryšavé, teplé gaštanové», — hovorí stylista Maxim Rokitskij. Ak ste už unavená z ombre alebo iných techník, a vaša duša potrebuje oddych, určite dajte šancu práve tejto jednoduchej technike farbenia vlasov. Prirodzenosť je móde vždy!
    модное окрашивание и колорирование волос
  4. Jasné pramene
    Ak máte chuť svojmu výzoru dodať trošku extravagancie, venujte pozornosť tejto technike farbenia. Nedávno populárnu techniku pixelov prišlo vystriedať toto tajné farbenie. Jeho pointou je, že základná farba vlasov zostane nezmenená, len niekde – väčšinou na zátylku – sa pár pruhov nafarbí jasnou, najlepšie neónovou, farbou. Ale hlavné je, že v každodennom živote tento detail zostane skrytý po vrstvou vašich vlasov pokiaľ sa týmto originálnym účesom samozrejme nerozhodnete pochváliť.
    красивое и модное окрашивание волос
  5. Tónovanie color relief
    Farbenie color relief, alebo takzvané späté farbenie, je ideálnou variantov pre tie blondínky, ktoré si pravidelne nechávajú zosvetľovať korienky. Toto viacvrstvové farbenie znamená blond vlasy takmer po celej dĺžke až na korienky, ktoré sú nafarbené na tmavo. Budí to dojem vnútornej žiary a nesmierne sa hodí dievčatám so svetlou pleťou. Pravidelné farbenie vlasov vytvorí neuveriteľnú hru farieb, a dokonca účesu dodá objem. Ale treba spomenúť, že takáto technika farbenia si vyžaduje neustálu a náročnú starostlivosť.
    окрашивание волос 2018 фото
  6. Soften pre tmavé vlasy
    Táto jemná farbiaca technika vám pomôže osviežiť tmavé vlasy, vizuálne dodať účesu objem, hustotu a krásny lesk. Reliéfna kontrastná farba sa dosiahne zosvetlením jednotlivých prameňov. Mäkké farby na báze prírodných zložiek nenarúšajú štruktúru a kvalitu vlasov, naopak ich obnovujú a starajú sa o ne.
    окрашивание волос 2018
  7. Kontúring
    Zvýrazňovanie čŕt tváre s pomocou korektorov a highlitherov je už fámou minulého storočia! Dnes svoje lícne kosti, elegantný nos, tvar tváre a čelo dokážete zvýrazniť pomocou správne nafarbených vlasov.окрашивание волос 2018 веснаPrincíp je rovnaký ako pri makeupe: svetlé odtiene danú zónu zvýraznia a tmavé jej dodajú tieň. Napríklad, svetlé pramene po okrajoch účesu a tváre jej dodajú mäkkosť a lesk, a výrazné lícne kosti môžete ľahko zvýrazniť s pomocou pšenično medových prameňov.
    окрашивание волос 2018 весна
 

Zmena účesu je pre ženu vynikajúcou antistresovou terapiou! Ak sa vám zdá, že sa vám v živote v niečom nedarí, zmeňte si farbu vlasov, a všetko dookola hneď zahrá jasnejšími farbami. Určite si túto zbierku najmódnejších vlasových trendov roku 2018 nezabudnite uložiť a objednajte sa ku kaderníkovi. S článkom sa tiež podeľte so svojimi priateľkami na sociálnych sieťach.

zdroj: takprosto.cc

Chod hore