„Mala som 30 rokov, bola som osamelá a mala som dobrú prácu.“ Žena vyrozprávala svoj príbeh o tom, ako sa zamilovala do bezdomovca

Ktoré dievča nesníva o tom, že sa jedného dňa vydá za princa na bielom koni? Také pravdepodobne ani neexistuje.

Dnes vám chceme ukázať príbeh o tom, ako sa život dokáže zahrať s ľudským šťastím.

V roku 2006 prišla švédska spisovateľka Emmy Abrahamsonová do Amsterdamu, aby sa stretla so svojím kamarátom. Počas toho, ako na neho čakala a sedela na lavičke, pristúpil k nej Vick Kočula.

Emmy sa s ním automaticky dala do reči, hoci bolo vidieť, že tento muž trávi svoje dni a noci väčšinou na ulici. „Okamžite som si uvedomila, že je bezdomovec. Mal na sebe otrhané oblečenie a jeho vlasy aj fúzy boli príliš dlhé a špinavé.

No keď sme sa dali do reči, všimla som si, že má tie najkrajšie hnedé oči, aké som kedy videla. Okrem toho ma vedel hneď rozosmiať,“ prezradila žena.

Obaja pripustili, že začali k sebe niečo cítiť a vznikla medzi nimi vzájomná príťažlivosť. Dohodli sa teda, že sa o 5 dní stretnú pri tej istej lavičke.

Muž pochádza z Ameriky a stal sa bezdomovcom v dôsledku neúspešného stopovania po Európe.

Minul som svoje peniaze skôr, ako som predpokladal, no rozhodol som sa nevrátiť sa domov, kým neuvidím všetko, čo som mal na pláne. Musel som teda pokračovať v ceste bez peňazí,“ povedal Vick.

Obaja sa teda opäť stretli pri lavičke a strávili spolu celý deň. Potom sa Emmy vrátila do Viedne, kde v tom čase žila, pričom svojmu novému priateľovi zanechala na seba telefónne číslo. A zavolal.

Neverila som, že ho ešte niekedy uvidím, no dúfala som a neustále som na neho myslela. O tri týždne neskôr zavolal a povedal: „Ahoj, som vo Viedni.“ Prišiel ku mne a odvtedy sme spolu,“ povedala Emmy.

Vick, ktorému sa sotva podarilo pozbierať peniaze na lístok do Viedne, teraz pracuje ako strojný inžinier. Jeho žena trvala na tom, aby bol vzdelaný.

Pár oslávil svoju svadbu na zámku a teraz spolu vychovávajú šesťročné dvojčatá. Emmy opísala svoj obdivuhodný príbeh aj v knihe, ktorú nazvala Ako sa zamilovať do človeka, ktorý žije pod kríkom.

Tento príbeh ukazuje, že aj keď snívate o jedinej veci, v reálnom živote sa môže stať niečo, čo vašu cestu úplne zmení a vy budete šťastní. Niekedy proste musíte skúsiť šťastenu a narazíte na niečo, o čom by sa vám nikdy ani len nesnívalo…

Ak sa vám článok o osudovej láske páčil, podeľte sa o neho aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

 

https://videoboom.cc/pisatelnica-vyshla-zamuzh-za-bezdomnogo/

Chod hore