Ženy narodené v týchto 3 znameniach zverokruhu, môžu byť najhoršie manželky. Na začiatku vzťahu sa budú tváriť ako anjeli a vykľuje sa z nich bosorka.

Sú taký pre ktorých je manželstvo nočnou morou, Namiesto toho aby žili v harmónii, neustále sa kritizujú navzájom a robia si napriek. Takéto manželstvo väčšinou dlho nevydrží. Pred tým ako s niekým uzavrieme manželstvo, je dobré sa poznať navzájom aby sme pozdejšie neboli prekvapený že nás partner má aj nemilé vlastnosti.

Ženy narodené v nasledovných troch znameniach, nebudú vhodné manželky.

Kozorožec

Ženy narodené v tomto znamení by urobili lepšie keby sa vôbec nevydali. Oveľa lepšie by si poradili samé ako v trvalom vzťahu a manželstve. Majú tendenciu ovládať a s tým ničia vzťah, lebo každú chvíľu určujú partnerovi čo má robiť. Keby mohli, ovládali by aj jeho myseľ. Posledné slovo chcú mať vždy oni.

Býk

Sú veľmi žiarlivé. Vždy sa obávajú a sú schopné zo všetkého urobiť problém. Urobia s partnerovho života peklo. Najvhodnejší partner pre toto znamenie, by mal byť taký človek ktorý je trpezlivý a oddane milujúci, ktorý vie skrotiť jej výlevy zúrivosti. Vždy chce mať veci pod palcom, najradšej by bola keby bolo všetko podľa nej.

Škorpión

Ženy narodené v tomto znamení, sú otvorené k novým veciam a priateľské. Voči priateľovi sú náročné a prieberčivé. Ak si aj konečne vyberú toho pravého po rokoch sa to zmení, zmenia sa na pravého škorpióna. Mužov si nectia, často ich ponižujú bez pocitu viny.

Chod hore