5 znamení zverokruhu stretne veľkú lásku už toto leto! Patríte medz nich aj vy?

Rok 2018 je podľa čínskeho horoskopu rokom Psa, ktorý nás ubezpečuje ostať optimistickými čo sa týka úspešného rozvoja milostných vzťahov.

Pes je oddaný a dobrosrdečný a so sympatiou zaobchádza s každým, kto kladie dôraz na vzťahy a rodinu. Tento rok je praje možnosti udobriť sa s tými, s ktorými sa nám v minulom roku naštrbili vzťahy.

Horoskop lásky na rok 2018

Pes veľmi oceňuje čestnosť a oddanosť, preto pre držiteľov týchto vlastností bude rok v znamení lásky úspešný no možno aj prelomový. Ale zrada, lži, sebecké správanie a nevera budú prísne potrestané. Pes odmení každého podľa zásluh a spravodlivo sa odvďačí.

Zvlášť priaznivý rok, pokiaľ ide o lásku, bude pre Býka, Blížencov, Kozorožca, Vodnára a Ryby. Musia sa však otvoriť ľuďom a byť pripravení na vážny vzťah. Ale aj v takom sľubnom roku si láska nenájde niekoho, kto sa bude ukrývať pred svetom.

Láska však bude v roku 2018 priaznivá aj pre páry. Dokonca aj pre tých, ktorí sú na pokraji rozchodu. S náležitým úsilím na oboch stranách nebude v manželstve chýbať zmyselnosť, neha a vášeň. Pokúste sa prinavrátiť do vzťahu romantiku a pamätajte, že tento rok môžete napraviť veľa chýb.

ČO SI HVIEZDY PRIPRAVILI PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Baran. Odporúčame partnerovi preukázať viac trpezlivosti, citlivosti a pozornosti. V opačnom prípade sa budete viac hádať ako bozkávať.

Býk. Vy, milí Barani budete v tomto roku obklopení láskou. Dokonca aj starí známi sa na vás budú pozerať s inými očami – s prekvapením a potešením.

Blíženci. Rok Psa sľubuje, že bude bohatý na udalosti, pokiaľ ide o lásku, ale pozor na hojnosť potenciálnych partnerov, aby ste nestratili hlavu a nenechali  ujsť toho pravého.

Rak. V tomto roku by ste sa rozhodne nemali ukrývať, ale nechať sa unášať novými zážitkom. Rok 2018 totiž Rakom, čo sa lásky týka, sľubuje, že to bude veľmi naplnený rok. Stačí len zmeniť svoj postoj voči ostatným a prejavovať väčší záujem.

Lev. Obvyklý záujem o predstaviteľov tohto znamenia nezmizne, len musíte dávať pozor, aby ste nepodvádzali, lebo ostanete sami podvedení. Menej riskuje v pocitoch a vážte si ľudí okolo seba.

Panna. Pre panny tento rok predstavuje mnoho zaujímavých stretnutí. Neseďte doma a trávte viac času s priateľmi a kolegami. Neváhajte byť iniciatívnymi.

Váhy. Plánovanie dobrodružstva v láske je v tomto prípade bezvýznamné. Vyhýbajte sa zákerným špekulatívnym plánom a viac sa rozhliadajte okolo seba. Šanca stretnúť osobu stvorenú pre vzťah je v tomto roku malá, takže sa stretávajte s ľuďmi, ktorým dôverujete..

Škorpión. Ak sa nenaučíte mať pod kontrolou svoj temperament, nepodarí sa vám v tomto roku vybudovať si trvalý vzťah. Pokúste sa ovládať emócie a v druhej polovici roka buďte miernejšími.

Strelec. Prestaňte všetkým naokolo hovoriť o svojich vzťahoch a zdieľať s nimi svoje súkromie Tešte sa z toho čo máte a nepoddávajte sa fantázii, ktorá v tomto prípade vytvára negatívny efekt…

Kozorožec. Po duševnej stránke sú Kozorožci v úplnom poriadku, aby však zaujali opačné pohlavie, budú sa musieť sústrediť na fyzickú stránku. Viac športujte, vyberte sa niekam na výlet a samozrejme navštevujte podujatia, kde môžete spoznať nových ľudí.

Vodnár. Veríme, že stretnete pravú lásku a pochopíte to už na prvom rande. Ale neunáhlite sa. Uistite sa, že zámery vášho partnera sú vážne a nechajte vzťah plynulo sa rozvíjať.

Ryby. Množstvo nežných slov a krásnych komplimentov, ale v tomto cykle je ľahké stratiť hlavu. Neunáhlite sa v rozhodovaní, inak riskujete, že vhupnete do vzťahu s niekým, koho čoskoro znenávidíte. Nevytvárajte si ilúzie a nezidealizujte si dotyčnú osobu.

Tu je horoskop na rok 2018. Pokiaľ ide o najteplejší mesiac jari, horoskop lásky na máj 2018 možno považovať za priaznivý. Slnko je v súhvezdí Býka, a preto by mala produkcia a energia od samého začiatku mesiaca dosahovať vrchol.

Počas tohto obdobia môžete nájsť energiu nielen pre milostné záležitosti, ale aj pre riešenie finančných problémov. Je pravda, že intelektuálne ukazovatele sa budú približovať ku koncu mája, kedy sa Slnko presunie do znamenia Blížencov. Snažte sa využiť túto energiu s maximálnym úžitkom pre seba a blízkych ľudí.

Zdroj :

 

Chod hore