VIDEO: Mamička nečakala, že niekedy začuje svoju dcérku hovoriť. Potom sa stal zázrak!

Keď dieťa povie svoje prvé slovo, je to udalosť pre celú rodinu. Čo potom, keď ani nedúfame, že vaše dieťa nejaké slovo povie!

Malá Taylor trpí nonverbálním autizmom. Doktori mamičke povedali, že možno nikdy nebude hovoriť. Len pred pár dňami však Taylor dokázala, že to tak nie je. Jej mamička preplakala celé popoludnie na parkovisku.

„Už som sa zmierila s tým, že nikdy nebudem počuť jej hlas. Bavíme sa spolu znakovou rečou. Máme tiež iPad, na ktorom je nainštalovaný špeciálny program, vďaka ktorému robí úlohy do školy, „uviedla mamička.

Keď však jedného dňa brala Briana svoju dcéru na gymnastiku, stalo sa niečo neuveriteľné. „Nestíhala sme, odchádzali sme v zhone a stavili sme sa na hranolky. Je to jej obľúbené jedlo, počula som, ako sa vzadu v aute Chichúňa. Zrazu som to počula. Povedala mi ‚mami‘, „dodala mamička.

Bola tak nadšená, že musela zastaviť, vytiahnuť telefón a začala natáčať video, ktoré obletelo celý internet. Akonáhle video skončilo, rozplakala sa. Predavači sa jej pýtali, čo sa deje, ale ona skrze slzy nemohla hovoriť.

https://www.facebook.com/briana.blankenship13/videos/10157174224407699/

Chod hore