Ako ženské telo reaguje na nesprávneho muža po jej boku? Toto sú signály

Náš organizmus sa nám prihovára každú sekundu, každý deň. Nakoľko veľa z nás žije v neustálom strese a chaose, tak nedokážeme počúvať a pochopiť hlas nášho tela.

Každý z nás má tri typy tela – mentálne, emocionálne a fyzické. No veľa z nás vníma len fyzické prejavy. Ale to je tiež veľmi dôležité. Telo je náš priateľ, ktorý veľmi dobre vie, čo mu treba. Hlavné je naučiť sa rozumieť jeho signálom. Ako na to, radí Providr.

1. Neusmieva sa, keď je sama.

Zdá sa, že jedným z príznakov toho, že máme po boku nesprávneho muža je neochota usmievať sa keď chceme. Taká žena môže klamať, že je šťastná, ale prečo klamať samej sebe? A keď pri myšlienke na človeka sa neusmievame, je to prejav toho, že niečo nie je tak, ako má.

2. Má znížené sebavedomie.

Milujúci muž nie len že robí ženu šťastnou, ale aj sebavedomou. Pokiaľ si žena nie je sama sebou istá a cíti sa na nič, je to dôverný prejav toho, že vedľa nej nie je ten správny. Naše telo chce pre nás toho najlepšieho, preto posiela signály, aby nás varovalo.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sad woman

3. Je emocionálne vyčerpaná.

Pokiaľ sa muž k žene správa ako má, cíti sa energeticky naplnenou a živou. Pokiaľ vo vzťahu chýba harmónia, tak sa  stane emocionálne, rozumovo a fyzicky unavenou. Taktiež môže ochorieť.

4. Odmieta očividné.

Je dobre známe, že žena stále analyzuje svoj vzťah. Musí sama seba prehovárať, že je všetko, ako má. Pokiaľ sa stále sama pred sebou obhajuje, znamená to, že jej telo chce ujsť. Práve telo pocíti čo sa deje skôr, ako rozum.

„V zdravých vzťahoch je rozum ženy v harmónií s jej telom.“

Počúvajte svoje telo! Možno vám chce niečo povedať!

Chod hore