10 krátkych príbehov, po ktorých začnete veriť na pravú lásku. Každý je jedinečný a krásny…

Priznajme si to, nie každý verí v existenciu lásky. Niekto ešte nemal čas stretnúť sa so svojou osudovou láskou, niekto si ju nevšimol v dôsledku každodenného zhonu a niekto sa spálil raz, preto sa bojí, že by mu ublížila znova.

A hoci skeptici považujú skutočnú lásku za mýtus, život ukazuje, že skutočné city existujú. Aby sme vás zbavili všetkých pochybnosti, našli sme 10 príbehov o skutočnej, nespochybniteľnej láske.

  1. Viezla som sa vo vlaku spolu so starším párom. Dedko takmer celú cestu (asi 3 hodiny) kreslil s ceruzkou portrét svojej ženy. Keď videl, že bola zahanbená zvýšenou pozornosťou spolucestujúcich, povedal: „Nemáš dôvod ostýchať sa, oni len obdivujú. Tak isto, ako ťa ja obdivujem už viac ako 40 rokov.“
  2. Celý večer sa pripravovala na narodeniny svojho syna. Osprchovala sa, ľahla si do postele a zaspala. Manžel jej ráno rozprával o tom, ako sa k nej v noci snažil pritúliť. Úplne zaspatá žena sa ho počas spánku opýtala: „Miluješ ma?“ Po tom, čo jej na otázku odpovedal kladne, v polospánku pokračovala so svojou geniálnou odpoveďou: „Milovať znamená nechať spať!“
  3. Raz som si všimla, ako mal môj milovaný všetky prsty pokryté rankami. Na všetky moje otázky len odpovedal, že sa poškriabal v práci. Po príchode domov z práce, som si na posteli všimla obrovské zakrivené srdce, vyšité z desiatok útržkov. Keď si predstavím, ako sám vyrábal toto majstrovské dielo so svojimi nešikovnými rukami, je to nádherný pocit.
  4. Išla som si ráno zabehať. Počas behu zvyčajne počúvam hudbu so slúchadlami v ušiach. Po chvíli som prešla k chôdzi a urobila si pauzu. Z ničoho nič mi spadol k nohám muž. Ukázalo sa, že sa so mnou chcel spoznať a preto začal za mnou utekať – chcel získať moje telefónne číslo. Obdivuhodná vytrvalosť. Obaja sme si teda vymenili čísla a muž sa celý mokrý pobral domov, aby sa prezliekol. Potom všetkým povedal, ako si našiel svoje šťastie. Už 7 rokov sme šťastnými manželmi.
  5. Spolu s manželom sme zažívali náročné obdobie. Ani jeden z nás nemal prácu a peniaze nám ledva vystačili na jedlo a platenie účtov. Moje topánky, ktoré som mala na nosenie sa úplne zničili. Skoro som sa rozplakala pri predstave, že vo februári budem musieť chodiť v teniskách. Nasledujúci deň mi manžel priniesol nový pár kožených čižiem. Nemala som tušenia, odkiaľ na to vzal peniaze.Neskôr som však zistila, že predal hodinky svojho deda, aby za nich dostal peniaze na moje topánky. Teraz u nás všetko funguje. Jedného dňa som na internete narazila na jeho hodinky. Teraz odpočívajú v nočnom stolíku a čakajú na manželove narodeniny.
  6. Dcéra sa rozhodla kúpiť si váhu. Išla teda do miestneho nákupného centra, kde jej predavač na vlastné oči ukázal, že váha funguje – odvážil sa na nej. Pozrela sa na váhu a povedala: „Mali by ste viac jesť!“ a podala mu vrecúško s pirôžkami. Takto sa zoznámili, začali spolu chodiť a o niekoľko mesiacov neskôr svoj vzťah zavŕšili svadbou. Čo dokážu urobiť obyčajné pirôžky…
  7. Jedného dňa som svojmu manželovi povedala o svojom detskom sne – byť rozprávková postavička a jazdiť na jednorožcovi. Až vo svojej 7.triede som prišla na to, že sa to nikdy nestane. Raz po robote som prišla domov a v obývačke som našla hojdacie kreslo v tvare jednorožca. Manžel mi povedal, že sny by sa mali plniť a usadil ma do kresla. Začal ma obsypávať flitrami, zatiaľ čo ja som sa so šťastím hojdala na jednorožcovi. Milujem ho!
  8. Bolo obdobie, kedy som žila v hosteli. Spomínam si na zimu, vonku mrzlo a nám sa ako naschvál pokazil ohrievač. Zavinula som sa do deky, sedela a čítala. Z ničoho nič mi zavolal priateľ, hovorí: „Poď von, kúpil som ti ohrievač.“Práve v tom okamihu som si uvedomila, že skutočná láska nie je o sladkých sms-kách či láskyplných prezývkach. Je presne o takýchto činoch, kedy svojmu milovanému človeku kúpite ohrievač, aby mu nebolo chladno.
  9. Moja stará mama domov vždy kupovala klobásu. Nedávno pri oslave výročia ich rubínovej svadby (40 rokov) priznala, že už nemôže vystáť tú klobásu, no kupovala ju len preto, lebo ju starý otec vždy tak jedol. On sa zachmúril a povedal, že celý svoj život tú klobásu neznáša, no nechcel moju starú mamu uraziť.
  10. Po tom, čo som sa rozviedla so svojím manželom, nechala som si na svoj prstenník urobiť tetovanie, ktoré znamenalo, že sa už nikdy nechcem vydať. Prešlo 5 rokov a ani ja ani on sme nenašli svoju lásku. Keď som dostala prácu v jednej malej spoločnosti, zistila som, že on tam pracuje ako vedúci oddelenia. Predstierali sme, že sa nepoznáme a ak sme komunikovali, vždy to bolo len na profesionálnej úrovni. Včera si ma zavolal k sebe a oznámil mi, že zamestnanci spoločnosti nesmú mať na sebe viditeľné tetovanie a že si ho musím niečím zakryť. Navrhol, aby som si to zakryla prsteňom. Zásnubným.

Nielen tieto životné príbehy dokazujú, že láska skutočne existuje. Áno, spočíva v maličkostiach a prichádza do života tých, ktorí v ňu veria, no niekedy sa stane, že aj horliví skeptici sa vedia zamilovať.

Záleží to len na človeku, či vie oceniť skutočné city a vie ich opätovať v prípade, že stretne niekoho výnimočného.

Po prečítaní všetkých týchto príbehov, veríte aj vy na pravú lásku?

Pokiaľ sa Vám tento článok páči, môžete ho komentovať, diskutovať a budeme radi, ak ho budete zdieľať pre svojich známych. Robíme to s ochotou hlavne pre vás, našich fanúšikov. Nezabudnite nás podporiť kliknutím na LIKE 🙂

 zdroj:ofigenno.com
Chod hore