Fotografia najsmutnejšieho psíka z útulku obletela celý svet. Nakoniec mal psík dôvod na radosť

Je smutné, keď vidíme, koľko psov je vonku a v útulkoch, ktorý potrebujú domov. Majú zúfalú potrebu mať dobrý domov, správnych majiteľov. Ich lásku si naozaj treba zaslúžiť a získať ich dôveru nebude také ťažké! Jeden psík menom Marec dorazil do útulku ako túlavý pes. Dobrovoľníci sa o neho báli, jednoducho pretože bol veľmi pekný pes. Ako je možné, že ho niekto odkopol?

Ako dni plynuli, pes začal mať depresie. Väčšinou trávil čas pobehovaním a hral sa ale, začal byť nervózny a vystrašený. Chcel byť znovu doma, viac ako čokoľvek iné a nakoniec sa jeho sen stal skutočnosťou. Marec bude o chvíľu adoptovaný, bude mať šťastný domov kde prežije skvelé momenty. Už sa zdalo, že si ho zoberú ale prišla odpoveď, že sa adopcia zrušila. Marec akoby pochopil, že domov nepôjde. Pre Spravodajskú službu Fox 29 si Dawn Timmeney si vypočula tento príbeh a rozhodla sa, aby si niekto psíka adoptoval. Odfotila ho v tej najťažšej chvíli.

Marec nemá rad útulok, aj keď má posteľ a jedlo, jednoducho nemá rád to miesto obklopené cudzincami. Netušiac čo sa s ním stane, sa stával deň čo deň depresivnejší.

Bol kúsok od nového domova a novej rodiny. Mohol dostať lásku a rešpekt. Ale nevediac prečo sa adopcia zrušila. Dawn Timmeney sa rozhodla konať. Túto fotografiu zavesila na internet a hneď sa stala hitom! Ale bude to stačiť, aby si pes našiel svoj domov?

Fotografia sa začala rozširovať a ľudia sa o psíka začali zaujímať.

Zrazu prišla správa. Zdalo sa, že má novú rodinu, ktorá sa zaujíma o prijatie. Marec sa zdal vedomý svojej situácie a dobrou správou. Zachráni ho druhá rodina? Má konečne oprávnenú nádej? Áno má! Vďaka svojmu šťastiu a pomoci Dawn Timmeney, sa sen stal skutočnosťou!

Tento príbeh ma šťastný koniec, ale niektoré psy toľko šťastia nemajú. Majte to prosím na pamäti a najlepšie bude, keď si opusteného psíka osvojíte.

zdroj: www.littlethings.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Fotografia najsmutnejšieho psíka z útulku obletela celý svet. Nakoniec mal psík dôvod na radosť”