Manželka mu zakázala ísť na majstrovstvá sveta vo futbale. Jeho kamaráti prišli so super nápadom

Mexickí futbaloví fanúšikovia majú dobrý zmysel pre humor. Skupinka mužov milujúcich futbal si zaobstarala lacný autobus, s ktorým brázdila Európu než nakoniec dorazila do Ruska, kde sa konajú futbalové majstrovstvá sveta. Jeden z nich ale nemohol na šampionát vyraziť, pretože dostal zákaz od manželky.

Nápad mexických fanúšikov vznikol už na minulom šampionáte, ktorý sa pred štyrmi rokmi konal v Brazílii. „Veľa ľudí vtedy prišlo na majstrovstvách autom, a tak vznikol náš nápad. Na budúci majstrovstvách v Európe pôjdeme vlastným autobusom, „vysvetlil Fernando Osorio, jeden zo skupiny nadšencov.

Zaobstarali si lacný autobus, ktorý pomaľovali národnými farbami, a v apríli vyrazili na cestu. Jeden z nich sa ale výletu zakončený šampionátom nemohol zúčastniť, pretože ho nepustila manželka.

Priatelia svojho kamaráta ale nenechali len tak a rovnako ho vzali so sebou. Aj keď nie živého. Na ceste je totiž sprevádza maketa v životnej veľkosti, s ktorou sa fotí v bare, na ulici alebo pred štadiónom. Maketa s podobizňou ich kamaráta má na sebe tričko s výrečným nápisom „Moja manželka ma nepustila.“

Chod hore