Horoskop ženskosti: najpresnejšia definícia ženskej príťažlivosti podľa znamenia zverokruhu. Akou ženou ste vy?

Všetci muži, a aj predstaviteľky nežnejšieho pohlavia veria, že žena by mala byť ženská. Je tu len jeden problém – nikto nevie na čo myslí. Ženská príťažlivosť do dnešných čias zostáva skutočnou záhadou. Ale astrológovia dokázali do vecí vniesť aspoň trocha svetla: ženskosť je niečo úplne iné. A každé znamenie zverokruhu sa vyznačuje svojou vlastnou. 

 

Redakcia «Tak jednoducho!» vás zoznámi s horoskopom ženskosti. Ale zapamätajte si, že každá žena je unikátna bytosť a horoskop len poukazuje na spoločné črty, ktoré zástupkyne toho istého znamenia spájajú.

Ženská energia

  1. Baran — amazonka
    Žena-Baran si od života vezme všetko. Najskôr zostane pritlačená o stenu a potom hľadá, kto sa dostane pod jej horúcu ruku. Ale nie je len divoká, ale aj veľmi impulzívna a múdra žena. Dosiahne svoje ciele a potom je z nej skutočne milé dievča. Muži majú radi vo všetkom jasno. A práve ona svojho partnera otvorene informuje o svojich preferenciách.
  2. Býk — bohyňa
    Žena-Býk miluje, keď sa pre ňu dokážete obetovať. Ale nie je to pre ňu nevyhnutné. Vždy od života dostane čo chce, a niektorým sa to môže zdať až nepochopiteľné. Jej nálada sa nikdy nedá odhadnúť. Práve tým ľudí priťahuje. Ako skutočná bohyňa je zlá a potom dobrá. Vo všeobecnosti, dokáže pre človeka vytvoriť aj peklo aj raj. Všetko závisí od vašich zásluh.
  3. Blíženci — nymfomanka
    Veľmi romantická a naivná osobnosť. Je to akoby zostala v dospievajúcom veku. Nie je veľmi rozumná, nemá rodinu ani deti. Ale v jej vnútri neustále žije rebelka a k tomu nekonečne sladká. Táto jej detská spontánnosť spolu so sexualitou všetkých oberá o rozum. Dokonca aj v staršom veku bude s priateľmi popíjať víno a zamilovávať sa.
  4. Rak — matka
    Rak to je žena-matka. Ale nie tá, ktorá si každú chvíľu utiera nos a vyplakáva svoje modré oči, ale tá, ktorá vie skutočne ľúbiť a starať sa. A hranice tejto starostlivosti nikdy neexistovali a ani nikdy nebudú: svojich blízkych Rak ochráni od všetkého možného. Je vždy veľmi spokojná a usmievavá, čo jednoducho muži milujú. Okrem toho štatistiky dokazujú, že väčšinou sú vzťahy Rakov veľmi šťastné a úspešné.
  5. Lev — kráľovná
    Ženskosť Levice je skutočne kráľovská, pretože tam, kde sa objaví, v okamihu prestanú existovať všetky ostatné ženy. Vždy sa správa majestátne a šikovne využíva svoju dôstojnosť. Len skutočný kráľ dokáže byť jej partnerom. Ostatným sa môže javiť arogantnou a chladnou. Ale v tom je jej unikátnosť. Všetci ju chcú pokoriť, ale len málokomu sa to podarí.Panna — mudrc
    Panna vie, čo znamená skutočná múdrosť: je to železná logika, analogické myslenie, špionážne pozorovacie schopnosti a fenomenálna pamäť. Je to veľmi silná a nezávislá žena, ktorá nežije s ilúziami. Je sebestačná a ekonomická, takže muži ju majú za vynikajúcu gazdinku. V skutočnosti však Panna merkantilizmom nevyniká. Ale je múdra, takže to vie dokonale skrývať a šikovne využíva svojho spoločníka.
  6. Váhy — anjel
    Je to taká dievčenská žena. Je veľmi nežná a krehká, ale aj veselá a priateľská. Jemné a chvejúce sa stvorenie, o ktoré sa každý bojí a chce ju chrániť pred týmto zlým svetom. Veľa číta a sníva. Má veľmi romantickú náturu, ktorou dokáže oceniť skutočnú radosť a krásu. Vedľa takejto ženy sa muž vždy bude cítiť silný.Škorpión — upírka
    Skutočná žhavá zmes: femme fatale, čarodejnica a zvodkyňa. Škorpiónka v sebe úspešne spája všetky kvality, ktoré zvyčajne pripisujú ženám bez ohľadu na to či sú pozitívne alebo negatívne.

    Je to veľmi múdre a zradné žieňa, ktorú možno znenávidíte, ale nikdy na ňu nedokážete zabudnúť a vždy budete na ňu spomínať. Veľmi často sú sami, pretože nie každý je schopný tento škorpiónsky charakter zvládnuť, ale aj tak je na Škorpiónoch niečo chytľavé.
  7. Strelec — kurtizána
    Žena-Strelec svoju ženskosť využíva veľmi šikovne. Ak to potrebuje dokáže použiť všetky svoje čary. A to sa stáva dosť zriedka. Dokáže byť tou ženou, o ktorej muž sníva. Taká tá bezbranná a krásna, ktorej je nemožné odolať. Smelo môže predbehnúť aj Levice či Škorpiónky. Má talenty na všetky životné situácie.
  8. Kozorožec — múza
    Sen básnika a umelca. Zdržanlivá, tajomná a inšpirujúca. Dáma-Kozorožec dokáže jediným svojim pohľadom donútiť muža, aby jej splnil aj tie najbláznivejšie túžby. A zároveň dokáže na seba prevziať aj niektoré mužské povinnosti. Napríklad financie alebo organizáciu, aby mu nič nebránilo v tvorbe.
  9. Vodnár — šikovnica
    Žena-Vodnár nikdy nestojí na mieste a veľmi často sa mení ako z vonkajška tak aj zvnútra. Je to skutočná krásavica, šikovnica a športovkyňa. Nikdy s ňou nie je nuda, čo sa veľmi často mužom páči. Muž však nikdy nedokáže rozoznať či s ním je alebo nie. Rada žije naplno a nič si neodopiera.
  10. Ryby — herečka
    Ako šikovne dokáže hrať rôzne úlohy! Teraz sa na ňu pozeráte ako sa na vás usmieva a o minútku vás dokáže zmraziť ľadovým pohľadom. Ale ona nielen dokáže rýchlo meniť roly a prispôsobovať sa okolnostiam, ale aj rýchlo sa do roly vcítiť a začať zdieľať záujmy muža: v okamihu sa dokáže stať rybárom aj biznismenom aj politikom. Stále tá istá herečka.

A vy súhlasíte s týmito opismi? Povedzte nám v komentároch, čo podľa vás znamená ženskosť. Nezabudnite sa s horoskopom podeliť aj so svojimi priateľkami na sociálnych sieťach!

prečítaj si aj: Toto sú 4 najšťastnejšie znamenia horoskopu na rok 2018! Všetky hviezdy sú na vašej strane

zdroj: takprosto.cc

Chod hore