Čo sa stane, ak začnete pravidelne objímať brezu či iné stromy?

Moja blízka kamarátka mi povedala príbeh, ktorému je ťažké uveriť. Lucia je moderná žena, ktorá pevne dôveruje tradičnej medicíne. Vždy bola skeptická voči liečiteľom a liečivým bylinkám, až kým ona sama nebola chorá. Trápili ju silné bolesti na hrudníku a celková slabosť, ktorej sa jednoducho nedokázala zbaviť. Pokiaľ išlo o lekárov, nedostala žiadnu odpoveď.

Kardiogram nevykazoval žiadne abnormality, a lekári ju odbili tým, že to je neuralgia, dali jej tabletky, mastičky a poslali ju domov. Ale nič jej nepomohlo. Bolesti sa stali čoraz viac neznesiteľnejšími a veselá Lucia sa mi pomaly ale isto strácala pred očami. Potom sa jej matka, ktorá vyrastala na dedine, rozhodla vziať do svojej rodnej vlasti.

V obci žila liečiteľka, babička Irena, o ktorej sa hovorilo, že vyliečila už kadejaké choroby. Matka kamarátku presvedčila, aby išla k babičke, nech to aspoň skúsi. Ona na to reagovala veľmi skepticky, ale súhlasila, aby jej matka bola pokojnejšia. Babička ju dlho počúvala, sledovala, prečítala si modlitbu a potom povedala, že sama sa s týmto ochorením nedokáže vysporiadať, preto jej povedala, aby prišla na druhý deň.

Priviedla ju na druhý koniec lesa, kde rástla obrovská, mocná breza. Babička jej povedala, že by mala strom objať a úprimne, z celého srdca, ho požiadať o pomoc a zbavenie sa bolesti. Pokračovanie toho príbehu bolo trochu nesúvislé, snažila sa vyjadriť všetko, čo cítila. Najzaujímavejšia vec na tom všetkom je, že všetky jej bolesti sa konečne stali minulosťou.

Môžete si o tom myslieť čokoľvek, no všetci sme videli, ako sa jej život obrátil k lepšiemu. Opäť mala iskru v očiach, vrátila sa jej zdravá farba a opäť bola zdravá. Hovorí, že keď sa cíti zle alebo jej je ťažko, spomenie si na tú brezu a všetko zmizne.

 

Tento príbeh nás inšpiroval a rozhodli sme sa preskúmať, aké sú stromy užitočné, ku ktorým stromom by ste mali ísť a ako ich požiadať o pomoc!

Sila stromov

Liečivá sila stromov nie je žiaden vtip, ale vedecky dokázaná skutočnosť. Pred mnohými stovkami rokov ľudia praktizovali liečenie so stromami. Pomáhajú bojovať proti stresu, depresii, prispievajú k lepšej koncentrácii, sú schopné brať si našu bolesť a naplniť nás dobrou energiou. Je však dôležité nájsť si strom, ktorý je vhodný len pre vás.

Existujú rôzne druhy stromov: liečivé ale aj vysávači dobrej energie. Preto vám niektoré dávajú energiu, liečia z choroby a iné berú jej prebytok. Pri silnom strese, smútku, bolesti hlavy, zápalových procesoch a podobných chorobách sa musíte zbaviť negatívnej energie. Zároveň sa odporúča pristupovať k stromu zo severnej strany, oprieť sa o neho a požiadať ho, aby vás ochránil od vášho nešťastia.

 

Ak pociťujete zvýšenú bolesť alebo nepríjemné pocity, potom vám tento strom nevyhovuje, musíte si vybrať iný. Ak cítite slabosť a nedostatok energie, potom musíte pristúpiť k zodpovedajúcemu stromu z južnej strany. Postavte sa k nemu tvárou, dotknite sa ho dlaňami a čelom a v mysli ho požiadajte o pomoc.

Teraz zistite, aký druh stromu budete potrebovať

Breza

Veľmi silný a energicky štedrý strom. Dokonca aj mladá breza sa môže ochotne podeliť o liečivú energiu s daným človekom. Tento strom je darcom, môžete sa z neho „nakŕmiť“ pozitívnou, liečivou energiou. Pôsobenie brezy je jemné, môžete byť v jej blízkosti pokojne aj dlhšiu dobu. Breza má veľmi dobrý vplyv na zdravie žien a detí. Pomáha zlepšiť stav pokožky, zbaviť sa bolesti, zlepšiť náladu.

 

Hrab

Tento silný a mohutný strom vás ochráni pred únavou, apatiou alebo rôznych obáv. Hrab je skvelý darca, ktorý vám dodá silu prekonať rôzne ťažkosti a pomôže vám zbaviť sa nerozhodnosti. Ale pamätajte, že tento strom je nesmierne silný, preto by ste vedľa neho nemali stáť príliš dlho. Úplne postačí 5-10 minút.

Vlašský orech

Dobrý strom, ktorý vám pomôže zbaviť sa negatívnej energie. Pomáha zmierniť podráždenie, zastaviť zápal, či dokonca naplniť mierom a pokojom.

 

Hruška

Väčšina ovocných stromov sú darcovia. Veľkoryso zdieľajú svoju energiu, najmä tie záhradné stromy. Je však lepšie, aby ste si na zvýšenie svojej energie zvolili hrušku rastúcu voľne v prírode. Pomôže vám to zbaviť sa rôznych ochorení spojených so stratou energie.

 

Dub

Extrémne silný a taktiež mohutný strom. Dub je schopný dodať vám odvahu, jasnosť myšlienok a zdravie. Dub zároveň človeka upokojí, ak je nervózny, a zocelí, ak nie je dosť sily na boj proti chorobám či životným ťažkostiam.

Buďte však opatrní, jeho energia nebude vyhovovať všetkým. Pre ženy, deti a ľudí s nízkym krvným tlakom sa môže byť vplyv tohto stromu príliš intenzívny. Tento strom je mimoriadne vhodný pre mužov, no aj v tomto prípade si treba uvedomiť, že všetkého veľa škodí.

 

Smrek

Tento strom je upír, našťastie v dobrom slova zmysle.  Odbremení vás od všetkých negatívnych emócií, upokojí vás, zmierni stres a podráždenie. Navštívte smrek ak vás trápia bolesti, nespavosť, ale aj nočné mory.

 

Vŕba

Vŕba je ženský strom, preto predstavuje väčšiu pomoc skôr pre ženy, ako pre mužov. Za vŕbou je vhodné ísť len vo výnimočných chvíľach života. Vŕba, lepšie ako ktorýkoľvek iný strom, upokojí zármutok zo straty a pomôže prežiť tragédiu. Vŕba vás nielenže zbaví zármutku, ale aj naplní nádejou. Nechoďte k vŕbe, len vtedy, ak sa potrebujete vyplakať kvôli malým problémom, pretože tým môžete svoje pocity len zhoršiť.

 

Javor

Toto je špeciálny strom: nielen že negatívnu energiu odoberá, ale ju aj premieňa na pozitívnu. Choďte k javoru vtedy, keď sa chcete zbaviť stresu a dobiť si baterky.

 

Lipa

Lipa je pripravená zdieľať s vami svoju vrúcnu energiu. Lipa pomáha obnoviť rovnováhu po komunikácii so stromom vysávajúcim vašu energiu.

 

Osika

Tento strom pomáha napraviť aj tie najzanedbanejšie prípady. Veľmi dobré sa pomáha zbavovať upchatých tokov vo vašich energetických kanáloch. Zápaly, rany, podliatiny, bolesť zubov, nespavosť – to všetko lieči osika.

 

Borovica

Borovica – darkyňa. Dodáva človeku obrovské množstvo energie, urýchľuje metabolizmus, ale nie každý potrebuje tento účinok zažiť na svojom tele a duši. Ľudia so slabým srdcom by sa mali tomuto stromu radšej vyhýbať.

 

Topoľ

Topoľ je ďalším dobrým adeptom na zbavenie sa negatívnej energie. Hoci je o niečo slabší ako osika, pomáha sa zbavovať bolesti, nervového napätia a úzkosti. Topoľ z vás odstráni všetky zlé veci, ale po takejto komunikácii sa musíte obrátiť na pomoc od stromu – darcu.

 

Jabloň

Jabloň je jedným z najjemnejších darcovských stromov. Je veľmi ochotná pomôcť ženám zachovať mladosť a krásu a taktiež im dáva silu vyrovnať sa s každodennými problémami. Záhradná jabloň je dobrá, no pri vážnych nervových poruchách je lepšie obrátiť sa na strom rastúci v divokej prírode.

 

Veríte v liečivú silu stromov? Možno aj vy sami poznáte prípady vyliečenia s ich pomocou? Uistite sa, že tento článok budete zdieľať aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj: takprosto.cc

Chod hore