8 príkladov, keď na ženské otázky odpisuje muž

Linka dôvery pre ženy alebo keď v ženskom časopise odpovedá na otázky muž. Tu je 8 príkladov, ako by to mohlo dopadnúť:

 

1. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel stále túži po svojej bývalej priateľke, mám podozrenie, že je mi neverný. Čo vy na to?Odpoveď: Schopnosť mužov fyzicky milovať je skoro bezmedzná. Je dokázané, že muž sa počtom splynutí s rôznymi ženami zdokonaľuje. Ak má teda milenku, robí to len kvôli vám. Aby vás dokázal na najlepšej možnej úrovni uspokojovať. To najlepšie, čo môžete urobiť, je nič mu nevyčítať. Pripravte mu radšej výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.

2. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel ustavične túži po orálnom sexe. Čo mám robiť?

Odpoveď: Mali by ste mu vyhovieť. Nedá sa z toho otehotnieť ani stlstnúť. Jedna čajová lyžička sĺz lásky má len 10 kalórií. Okrem toho prospieva takýto spôsob lásky vašej pleti. Muži toto všetko vedia, preto sú ochotní umožniť svojim partnerkám takúto radosť napriek tomu, že im orálny sex spôsobuje ohromné bolesti. Ide o dôkaz ich mužskej lásky a tak by ste partnerovi mali pripraviť výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.

3. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel trávi príliš často večery so svojimi kamarátmi, nemá ma už rád?

Odpoveď: To je prirodzené správanie, ktoré by ste mali podporovať. Muž je lovec a potrebuje si to v spoločnosti iných lovcov dokázať. Vy si myslíte, že ide o zábavu? Nie. Pre muža je to stresujúci zážitok a návrat domov je pre neho vyslobodením. Práve preto sa v stresujúcej spoločnosti iných mužov zväčša zo zúfalstva a utrpenia opíja. Mali by ste ho poľutovať, uvariť mu výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.

4. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel chce, aby sme sa milovali v trojici s mojou mladšou sestrou, čo mám robiť?

Odpoveď:
Váš manžel je jednoznačne verný človek. Keďže mu nedokážete poskytnúť všetko, po čom túži, obracia sa na ženu, ktorá mu vás najviac pripomína – na vašu sestru. Pohoršenie nie je na mieste. Pomáha to predsa zblížiť vašu rodinu. Sestra od toho skvelého človeka, čo ste si vzali za manžela, niečo naučí. Ak ste príliš úzkostlivá, nechajte ho so sestrou osamote a choďte im uvariť výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robia.

5. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel sa dokáže so mnou milovať maximálne minútu. Je to normálne?

Odpoveď: To je najkrajší dôkaz lásky, aký vám muž môže dať! Znamená to, že po vás tak veľmi túži, že sa nedokáže ovládnuť. Ukážte mu, že aj vy ho milujete. Uvarte mu výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.

6. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel si nikdy nenájde čas na predohru, ako ho donútiť?

Odpoveď: Predohra predstavuje pre muža krutú obeť. Je to pre neho znamením, že ho dostatočne nemilujete a preto by mal vynakladať námahu na to, aby vo vás vyvolal túžbu. Dobrá žena má po svojom mužovi túžiť stále. Preto mu na znak lásky a ospravedlnenia uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí

7. PRÍKLAD
Otázka: Môj muž mi nikdy nedokáže privodiť vrcholné uspokojenie, prečo?

Odpoveď: Ženský orgazmus je len povera, ktorú vymysleli feministky nenávidiace mužov. Rozhodne ho pred svojim mužom nespomínajte. Radšej mu uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.

8. PRÍKLAD
Otázka: Môj manžel po milovaní okamžite zaspí a nemáme čas sa spolu ani pomaznať, ani pozhovárať, čo s tým?

Odpoveď: Sex je pre mužov veľmi namáhavý. Preto po ňom potrebujú odpočinok. Je to dokonca tak, že čím väčšia je láska muža k vám, tým intenzívnejšia je jeho únava po akte lásky. Preto mu doprajte odpočinok. Uvarte mu výživné raňajky a vážte si, čo pre vás robí.

Chod hore