Čo sa deje s vašim telom, keď si dáte „Vifonku“ ? Po tomto zistení sa jej budete zďaleka vyhýbať

Keď sme hladní a po po ruke nemáme nič navarené ale v kuchyni máme pár „čínskych polievok“ s najväčšou pravdepodobnosťou po nich siahneme. Nemusíme asi každému hovoriť a ukazovať ako vyzerajú.

Za pár centov a pár minút tak máme uvarené jedlo. Nikoho ani nenapadlo, že pôjde o zdravé jedlo, no nasledujúce zistenie asi mnoho z vás šokuje a tie polievky, čo máte ešte schované vyhodíte. Na domáce cestoviny vám stačia 4 prísady. Múka, soľ, vajce a voda. Na tie z čínskych polievok to ale nestačí. Obsahujú, palmový olej, cukor, guarová guma, glutaman sodný, rôzne farbivá a uhličitan draselný. Toto video vám ukáže, čo zažíva váš žalúdok, keď si dáte tento pokrm.

Tento človek, zjedol spoločne s „vifonkou“ aj pilulku, v ktorej je umiestnená kamera a tak vidíte všetko, čo sa v žalúdku deje. Po uplynutí niekoľkých hodín si naše telo s cestovinami nedokáže poradiť a musí sa veľmi namáhať aby ich strávilo. Rezance obsahujú rôzne prídavné latky, ktoré ho zaťažujú a nadmerná konzumácia môže spôsobiť poruchy metabolizu.

https://www.youtube.com/watch?v=IQlNv2Au-Lg&feature=youtu.be&t=21

Chod hore