Doprajte svojmu nádejnému športovcovi vhodné podmienky pre šport

Každý rodič, ktorý má doma malého športovca veľmi dobre vie, že každý športový krúžok ako aj rôzne mimoškolské aktivity niečo stoja. Pokiaľ chcete Vaše dieťa podporovať v jeho športovom koníčku, tak sa musíte pripraviť na to, že sa Vám podstatne zvýšia Vaše finančné výdaje. Napríklad  hokejky, reprezentačné hokejové dresy či celá výstroj malého hokejistu stoja nemalé peniaze.

Položme si otázku. Ktorý rodič by svojmu dieťaťu nezaplatil krúžok, o ktorý má jeho potomok záujem a nepodporil by ho v ňom?  Pokiaľ to rodičom finančná situácia dovoľuje, tak je odpoveď na túto otázku jednoznačná. Asi žiadny. Hlavne v dnešnej dobe, kedy je problém dostať detí od počítačov, tabletov a rôznych počítačových hier. Každý rodič, ktorého dieťa uprednostňuje pravidelný pohyb niekde na čerstvom vzduchu by mal byť rád, že má doma aktívne dieťa. Najväčším problémom dnešných detí je, že trávia oveľa viac času doma, pozeraním televízora a hraním sa na počítačoch ako pobytom na čerstvom vzduchu. Kedysi sa deti hrali oveľa viac vonku na ihriskách so svojimi rovesníkmi. Dnes detské ihriská často zívajú prázdnotou.

Rôzne športové centrá ponúkajú pre deti možnosť zapísať sa do krúžkov podľa záujmu. Veľmi vhodným je tenis, ktorý môžu začať trénovať už aj deti predškolského veku. V prípade, že vaše deti hokej hrať pre nedostatok financií nemôžu, kúpte im v internetovom kníhkupectve ikarus.sk aspoň zaujímavé knižné publikácie o túžbe nejedného malého chlapca stať sa hokejistom. Hlavne ak si Váš potomok vyberie hokej, tak sa musíte pripraviť na zvýšené finančné výdaje. Hokejové dresy a výbava stoja dosť peňazí a nakoľko detí veľmi rýchlo rastú, tak je potrebné takmer každý rok zakupovať novú hokejovú výstroj.

Ak máte záujem pre Vášho potomka zakúpiť kvalitný slovenský hokejový dres, ktorý vyzerá ako hokejový dres našej reprezentácie tak kliknite SEM.

Chod hore