22 pravidiel od mužov pre ženy. Toto by ste mali vedieť dámy!

Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Síce spolu žijeme na jednej planéte, ale niekedy máme pocit, že každý je z inej. My muži niekedy nerozoznáme aké máte nálady a poznáme len 14 druhov farieb vy 140. Nevieme rozdiel aký je medzi fuksiovou a vínovou červenou. Vy tiež neviete kedy je vo futbale ofsajd a hádame sa preto? Nie. Pozrite sa na 22 pravidiel, ktoré kolujú na internete, tie spísali muži a venovali ich ženám. 

1. Nauč sa pracovať so záchodovou doskou. Už si veľké dievča. Ak je hore, daj si ju dole. My ju potrebujeme hore, vy ju potrebujete dole. Nás nikdy nepočujete sťažovať sa, že ste ju nechali dole.

2. Niekedy na vás nemyslíme. Naučte sa s tým žiť.

3. Nedeľa = športy a koníčky. Je to ako spln alebo príliv a odliv. Nechajte to tak.

4. Neskracujte si vlasy. Nikdy. Dlhé vlasy sú vždy viac atraktívne než krátke. Jeden veľký dôvod, prečo sa muži boja ženiť je, že vydaté ženy si vždy ostrihajú vlasy. Potom už s tým nemôžeme nič urobiť.

5. Nakupovanie NIE JE šport.

6. Plač je vydieranie.

7. Požiadaj priamo o to, čo chceš. Aby bolo jasné: Jemné narážky nefungujú! Bežné narážky nefungujú! Len to proste povedzte!

8. Nepamätáme si dátumy. Vyznačte narodeniny a výročia do kalendára. Pripomínajte nám ich dopredu a častejšie.

9. Väčšina mužov má troje topánky, obleky. Prečo si myslíte, že vám vieme poradiť, ktoré z 30-tich topánok budú dobre vyzerať s vašimi novými šatami?

10. Áno a Nie sú perfektne akceptovateľné odpovede na väčšinu otázok.

11. Choďte za nami s problémom, len ak chcete pomôcť ho vyriešiť. To je to, čo robíme. Na vyjadrovanie stupídnych a nikam nevedúcich viet máte priateľky.

12. Ak si myslíte, že ste tučné, pravdepodobne ste. Nepýtajte sa nás. Odmietame odpovedať.

13. Nechajte nás obzerať sa za inými. Obzrieme sa aj tak. Je to geneticky dané.

14. Môžete nás požiadať urobiť niečo, ale nie povedať nám, ako to má byť urobené. Ak samy najlepšie viete, ako to urobiť, urobte to samé.

15. Krištof Kolumbus nepotreboval usmerňovanie. Ani my.

16. Vzťah nikdy nebude taký, ako prvé dva mesiace spoločného chodenia. Prekonajte to a zmierte sa s tým. A prestaňte sa sťažovať priateľkám. Je to trápne a nič sa tým nezmení.

17. VŠETCI muži vidia len v 16tich farbách, tak ako je to v základnom nastavení Windowsu. Marhuľa je napríklad ovocie, nie farba. Nemáme predstavu, čo je to terakota alebo purpur.

18. Uvedomte si, že nevieme čítať myšlienky a ani nikdy nebudeme vedieť. Neschopnosť čítať myšlienky nie je dôkazom, že vás nemilujeme.

19. Ak sa opýtame – “čo sa stalo?” a vy odpoviete – “nič”, správame sa, akoby sa nič nestalo.

20. Nepýtajte sa nás, na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o témach ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca.

21. PIVO je pre nás tak vzrušujúce, ako pre vás kabelka.

22. Upozornenie: Veľa žien sa po tomto prečítaní urazí. Áno, veľa mužov bude musieť dnes spať na gauči, ale im to nevadí, je to ako kempovanie.

Chod hore