Dve suroviny, ktoré máte doma ZJEMNIA VAŠE STVRDNUTÉ NOHY. Funguje na 100 percent

Tiež máte chodidlá poriadne stvrdnuté a neviete ako sa toho zbaviť? Nemusíte míňať peniaze na pedikúru a objednávať sa na ich procedúry. Podobný výsledok môžete mať aj doma. Vyskúšajte náš malý fígeľ, vďaka ktorému vaše nohy budú najkrajšie v okolí. Poďme na to. 

Na stvrdnuté chodidlá budete potrebovať:

Mlieko a Jedlá sóda bikarbóna

Postup:

Pripravíme si lavór, alebo nádobu do ktorej vlejem vlažné mlieko. Nalejte doň toľko aby ste v ňom mali ponorené celé chodidlá. Nohy nechajte v mlieku odpočívať asi 10 minút. Teraz je na čase použiť sódu bikarbónu. Vysypte si ju do dlaní a dôkaldne so ňou premasírujte nohy a potom ich vložte späť do mlieka. O Dve minúty si ich potom opláchnite obyčajnou vodou a nakrémujte si ich napr. niveou alebo indulónou. Výsledok by ste mali pocítiť okamžite. Tento proces môžete opakovať  1-2 do týždňa.

Potia sa vám nohy? Vieme ako na to!

Pripravte si opäť nádobu, do ktorej dáte teplú vodu a rozpustíte v nej dve polievkové lyžice sódy bikarbóny. V tejto zmesi si nohy namáčajte približne pol hodinu raz do týždňa. Tento kúpeľ vám pomôže aj pri plesňových ochoreniach nôh a nechtov. Je to z toho dôvodu, že sóda bikarbóna má antibakteriálne a antimikotické vlastnosti.

Chod hore