Tip na knihu: Jeden musí z kola von

Predstavte si, že vás zatvoria do miestnosti, z ktorej niet úniku. Iba vy a vám blízky človek – napríklad partnerka, manžel, najlepší priateľ… Zostanete tam o hlade, o smäde a v neľudských podmienkach. Musíte sa rozhodnúť: zabijete alebo sa necháte zabiť. Iná možnosť neexistuje!

Strhujúci triler Jeden musí z kola von vás šokuje, zaskočí a zamrazí.

Čo keby z vás urobili vraha?!

Pozrite si skvelý TRAILER k tejto knižnej novinke:

 

Keď sa z lesa vynorí napoly mŕtve dievča, jeho príbehu nikto neverí. Lenže každučké slovo, čo povie, je čistá pravda.
O niekoľko dní sa objaví ďalšia obeť. Vzorec je na svete. Niekto unáša dvojice, uväzní ich v neľudských podmienkach a postaví pred strašnú voľbu: zabi, alebo sa nechaj zabiť. Únosca sa len prizerá a čaká, kým to jeden z dvojice nevydrží. Hlad, smäd, strach a zúfalstvo sa dajú ukončiť jediným spôsobom.

 

Vyšetrovateľka Helen Graceová sa vrhne do pátrania po sériovom vrahovi, ktorý im zanecháva bizarné navštívenky: obete, ktoré zmenil na vrahov. Kolegovia z práce, matka s dcérou, tanečníčky – nesúrodú vzorku predsa musí čosi spájať. Kým Helen neodhalí vzťah medzi obeťami, vraha nedostane. Každý krok vedľa však prináša ďalšie obete.

 

S touto knihou tiež hráte o 201 super cien.
Viac na www.topkrimi.sk.

 

Už len tá predstava vás šokuje.
Brutálne, mrazivé, šokujúce. Ako by ste sa cítili vy na ich mieste?
Už prvé strany trileru  Jeden musí z kola von vás postavia do pozoru a nevydýchnete si, kým knihu nedočítate.

 

Jej autor M. J. Arlidge pracoval pätnásť rokov v televízii, kde sa podieľal na tvorbe obľúbených seriálov  ako Torn, The Little House, Undeniable a Silent Witness. Aj preto sa jeho kniha číta ako film, je dynamická, akčná, vzrušujúca.

 

Chod hore