Vizážistka, ktorá svetu odhalila svoj hendikep: To, čo prišlo potom, nikto nečakal…

Pri pohľade na toto mladé sympatické dievča vám ani nenapadne, čo sa ukrýva za jej tvárou a čo práve prežíva. Všetci ľudia radi súdia pritom sa neraz sami ani nepozrú do zrkadla. Podobne to bolo aj pri Jordan Bone.

Tá sa venuje tomu, čo má najradšej, radí druhým ženám ako sa líčiť a hovorí im aj informácie v oblasti zdravia. Pri dlhšom pozeraní na ňu zistíte, že má veľmi zvláštne držanie štetcov  v rukách a iných vecí potrebných k líčeniu. Veľa žien sa jej začalo posmievať, ako to robí a že takto sa to nedrží a svoje videá by ani nemala nahrávať. Jordan sa ale rozhodla ľuďom povedať prečo tomu je tak a že nejde o jej neschopnosť. Jordan je v skutočnosti ochrnutá, nemôže chodiť a aj držanie malých vecí jej robí obrovské problémy. Chcela ale robiť niečo, čo ju bude baviť preto sa musela veľmi premáhať a dokonca jej to aj pomáha aby nebola imobilná úplne. Veľa ľudí to o nej vedelo, pretože pri svojich videách je vždy záber len na jej tvár.

Aj napriek svojmu hendikepu má úsmev na perách a snaží sa robiť, to čo ju baví aj keď je to neraz ťažké. Zaslúži si preto uznanie nás všetkých.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Vizážistka, ktorá svetu odhalila svoj hendikep: To, čo prišlo potom, nikto nečakal…”