ŠOKUJÚCI prípad na Slovensku! Do malej dodávky natlačili 72 jahniat a chceli s nimi prejsť viac ako 250 kilometrov

Ak sledujete internet, určite vám neunikla informácia o tom, ako dvaja muži odrezali psíkovi uši a ešte sa pri tom vyfotografovali. Tento prípad ale nepochádza to Slovenska. Pokiaľ ste si mysleli, že na Slovensku sa ľudia k zvieratám kruto nechovajú ste na omyle.

O tomto prípade informovala TV JOJ a jej webový portál noviny.sk, odkiaľ sme sa dozvedeli, že zvieratá pochádzali z farmy na severe Slovenska, konktétne z Liptovského Mikuláša a mali namierené do Komárna. Až 72 jahniat, bolo natlačených v zadnej časti auta, ktoré kapacitne nestačilo. To sa nepozdávalo policajtom a tí auto okamžite zastavili. Naskytol sa im otrasný pohľad na tlačiace sa jahniatka.

foto:tv JOJ

Doslova boli nalepené na okne. Na miesto tejto kurióznej situácie dorazili zamestnanci regionálnej veterinárnej a potravinovej správy. Tí budú vzniknutú situáciu prešetrovať. Ľudia, ktorí viezli tieto zvieratá ani nemali správne doklady o prevoze. S niečím podobobným sa ešte nikto nestretol. K tejto situácií sa vyjadrila aj riaditeľka RVaPS Žiar nad Hronom, Terézia Pálerová: “Je to proti legislatíve, ale aj proti zdravému rozumu,”. Čo si o tom myslíte vy? 

zdroj: TV JOJ

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “ŠOKUJÚCI prípad na Slovensku! Do malej dodávky natlačili 72 jahniat a chceli s nimi prejsť viac ako 250 kilometrov”