Žena sa hanbila za svoje telo, no vyzliekla sa do spodnej bielizne a vyšla medzi ľudí

Keď sa opýtate hocijakej ženy, či ej spokojná so svojou postavou, asi vám sa najväčšou pravdepodobnosťou všetky odpovedia že nie. Aj keď sa objavia j možno také, ktoré sú, no vzápätí dodajú, že ešte jedno či dve kilá by dole dať mohli.

Podobne na tom bola aj Amy Pence-Brown z USA, ktorá mala odjakživa problémy so svojim telom a neustále sa zaňho hanbila. Niekedy sa aj bála prejsť po ulici. Konečne chcela svoj strach prekonať a urobila niečo veľmi nezvyčajné. Postavila sa na stred ručnej ulice plnej ľudí a vyzliekla sa len do spodného prádla chcela aby ju ľudia prijali takú aká je. Potom si ešte zaviazala oči a nechala pri sebe fiixky, aby jej ľudia na telo napísali alebo namaľovali niečo pekné a pozitívne. Amy dostala mnoho komplimentov a objatí od úplne cudzích ľudí.

Amy Pence Brown, amy Pence-Brown, stála žena v centre mesta v plavkách so zaviazanými očami

Vedľa seba mala ešte túto tabuľu na ktorej bolo napísané: Stojím tu pre každého, ktorí bojovali so sebahodnotením presne ako ja, pretože všetky telá sú vzácne. Ak chcete podporiť moje sebaprijatie, nakreslite ♥ na moje telo.”

Amy Pence Brown, amy Pence-Brown, stála žena v centre mesta v plavkách so zaviazanými očami

Amy Pence Brown, amy Pence-Brown, stála žena v centre mesta v plavkách so zaviazanými očami Amy Pence Brown, amy Pence-Brown, stála žena v centre mesta v plavkách so zaviazanými očami

Chod hore