Zo života: Denník mladej ženy

Z dennika mladej ženy : Jednoho dňa mi zbačila sladkoho chlopa a zal’ubila mi še doňho. Nastal čas že mi sebe ho mala zobrac a učinic najdôležitejše rozhodnuce v mojim živoce,nejejsc nikda fasul’u , ktora mi tak smakovala…

O dakel’o mešace po svadbe v dzeň mojich narodzenin,še mi po draže pohubil motor . Zatože me byvali na dzedzine,zavolala som chlopoj že pridzem domu neskorej,zatože mušim isc na pešo.

Kedz mi tak kračala po draže ,zbačila mi reštauraciu a pachota pečenej fasuli, ktora še na mne valila z oblaka me donucila isc do tej reštauracii..

Tak rozdumujem že dokedy dejdzem domu ta učinky fasuli zo mne po draže akurat vydu vonka. Vešla ml dnuka a dala som sebe tri porcie pečenej fasuli. Calu drahu domu mi še snažila zo sebe šicko dostac, bo me naduvalo jak kravu.

Jak mi došla domu,chlop me vysciskal a cešil še že už som doma a vec mi hutori: milačku mam pre tebe na večeru vel’ke prekvapene.”

Zaviazal mi veckaj oči a odprevadzil me ku stolu.Šedla mi sebe a akurat kedz scel rozviazac šatku z oči,zazvonil mu telefon.

Mušela som mu prišahac,že nedam dolu šatku dokedy nedotelefonuje a tak še vybral telefonovac. Pečena fasul’a co mi žedla me furt krucila,naduvalo me a bulo to už na nevytrimane. Muj chlop še zavar u vedlajšej izbe a ja som to využila. Začala som perdzec. No to bul rachot a ku tomu to nenormalne šmerdzelo, jak kedz odkrijece žumpu.

No strašne daco. No naduvane neprestavalo a tak mi urvala ište tri raz. No ten smrad bul išče horši. Furt som sluchala jak chlop vola a medzi tym som sebe poperdavala ište dal’še minuty. No bulo to daco užasne jak mi uvolnilo bruch. Medzi tym som furt zos obruskom co mi mala na nohoch porozhaňala smrad. Kedz čujem jak chlop už hutori nazdar Pali ,maj še šumne a zajdzi dakedy,už som bula vyperdzena a išče som medzi tym fajne vyvetrala zos obruskom toten smrad. Jak še chlop vracil, ta ja som še tvarila jak keby nič še nestalo a spokojne mi šedzela.Chlop še mi ospravedlnil že tel’o volal.Vedzok še me opytal či som nedala dolu šatku zos oči co mi zaviazal.

Ta mu hutorim že ne,že caly čas som tu poslušne šedzela a čekala jak še vraci.

V tym okamžiku mi dal dolu šatku z oči dolu a co som zbačila me zabilo.

Dvanasc hosce mi začalo špivac Happy Birthday!!Na mesce som odpadla!!!

Chod hore