Žena nechala svojmu budúcemu manželovi romantický list. Jej slová ťa pohladia na duši

Ahoj manžel, ten koho sa bude toto raz týkať..

Možno  túto frázu budem opakovať po celý čas nášho manželstva. Záleží mi na Tebe a budem dbať o každý detail ktorým budem úžasným človekom pre nás. Budem sa starať o tieto detaily aj v ten deň, keď budeš mať na sebe čierny smoking a aj v deň keď budeš starý, keď budeš sedieť oproti mne s usmiatou tvárou pokrytou vráskami času.Určite viem, že budem hľadať niektoré veci, ktoré ma k Tebe zavedú. Mám základy v svojej mysli, a to je pre mňa všetko. Boh alebo život mi stále ukazuje, že väčšinou naše najhlbšie túžby niesu presne to, čo sme si mysleli, že by to bolo to, čoho sme sa chytili. Stále ma môžeš prekvapiť keď to budem najmenej čakať.

www.cityhyd.info

Nezaujíma ma, koľko kíl priberieš alebo schudneš oproti minulému roku. Je mi jedno, že máš fúzy alebo nie. Je mi jedno aký si mal prospech vysokej škole. Je mi jedno akej farby sú tvoje vlasy. Je mi jedno koľko likeov dostaneš na fotkách. Nezáleží mi na akom aute jazdíš. Nezáleží mi koľko peňazí zarábaš Ty alebo Tvoji rodičia. Nezaujíma ako biele a rovné Tvoje zuby sú. Tieto veci nevydržia večne, pravdepodobne ak by mi o to išlo, tak by som nestála po celú dobu s Tebou o manželstvo. Nebudeš večne pekný a nebudeš mať pekné zuby. Tvoje výsledky z vysokej nebude moje merítko úspechu, lebo keď budeme mať 72 nebude mi natom záležať. Tvoja farba vlasov je farba vlasov a bude tu iba chvíľu ale nakoniec aj tak budú slabnúť, a budeš šedivý.

Zdôrazním ti, že mám možno chýbajúci záujem v popularite sociálnych sieti a pochybujem,že za 20 rokov bude záležať na tom, či Tvoj obrázok dostal 3 lajkov alebo 300. Je jedno či budeš jazdiť novým autom alebo starým Fordom. Množstvo peňazí, koľko vedia zarobiť Tvoji rodičia nebude faktorom ak sa k Vám prisťahujem alebo nie. Všetko sa môže stratiť alebo strojnásobiť. Peniaze sa menia.

Perfektné biele zuby a postava nebude trvať večne, ale to je jedno. Ja sa budem starať a zachádzať s ľuďmi férovo, predovšetkým s takými, ktorý neočakávajú, že bude s nimi zachádzanie v dobrom. Budem sa zaujímať , či si sa odovzdal láske a žil svoj život svojím srdcom. Bude mi jedno, ak si dobrodružný alebo nie, pretože budeme oslavovať svoju lásku každý deň. Bude ma zaujímať či máš zmysel pre humor a či ho máš dobrý, lebo toto vekom nikdy nezmizne. Budem sa zaujímať o to, že sa dokážeš na sebe zasmiať..

Bude ma zaujímať, ako sa budeš správať po náročnom dni. Budem sa zaujímať o to, či budeš kričať alebo ma utešovať. Budem sa zaujímať o to, či sa hanbíš zato, že ma miluješ alebo nie. Budem sa zaujímať či sa pozeráš ľudom do očí keď sa s nimi rozprávaš. Budem sa zaujímať o to, či budeš ľudom podávať ruku keď ju budú potrebovať.. Budem sa zaujímať o to, aký budeš otec. O tieto veci sa budem starať, pretože otcom budeš po celý život. Budem sa zaujímať iba o toto, pretože duša prebije tento materiálny svet.

Uvidíme sa, keď ťa zahliadnem..

S láskou,

Tvoja budúca žena na celý život..
Janka

Chod hore