Uvedomil si, čo všetko zvláda jeho žena na materskej a zverejnil niečo, čo dojalo celý svet

Veľa mužov si myslí, že žena na materskej dovolenke vlastne vôbec nedrie. Len sa hrá s dieťaťom, a keď dieťa spí, tak ona si môže ísť zdriemnuť tiež. Muži si ich vyťaženosť neuvedomujú natoľko, že po nich chcú ešte každý večer teplú večeru, mať upratané a potom poprípade ešte energiu na nejaký ten sex. Tony Emms si ale uvedomil, že všetko je inak. Na Facebooku uverejnil niečo, čo všetky dojalo.

Tony skôr premýšľal o tom, čo asi tak jeho manželka celé dni robí, keď je s dieťaťom doma. Hovoril si, ako je nespravodlivé, že on musí chodiť do práce a ona nie. Myslel si totiž, že jeho žena sa celé dni pozerá na televíziu alebo sa hrá s dieťaťom a spí.

Potom si ale taký jeden deň vyskúšal a nestačil sa diviť. Celý deň sa pekne oháňal a zistil, že starať sa o dieťa nie je žiadny med. Manželku teraz obdivuje za to všetko, čo robila, a aby jej to dal najavo, nahral na Facebook fotografiu, ktorá dojala celý svet.

zdroj:Facebook

hggb

Tony Emms zverejnil fotografiu manželky a ich dieťaťa, ako sladko spí, a pod fotku napísal dojemný odkaz: „Moju ženu skoro ráno z postele vyženie dieťa, ktoré má hlad. Ona má hlad tiež, ale musí najskôr nakŕmiť dieťa. Potom sedí a hrá sa s ním, potom mu vymení pokakanú plienku, opäť sa s ním hrá. Keď dieťa na chvíľu zaspí, moja žena si zdriemnuť nemôže. Žehlí bielizeň, vyčistí dieťaťu hračky a začne umývať hrnce. Ona je zvláštny typ človeka, ktorý dá všetko do výchovy svojho dieťaťa. Naozaj ju obdivujem milujem a obaja si zaslúžia odpočinok. „Len aby si to uvedomili všetci chlapi na svete, ktorých ženy sú doma s dieťaťom.

hgf

Pre viac zaujímavých článkov si lajknite aj náš Facebook 🙂

Chod hore