Každá žena odporúča tento domáci WC čistič, ktorý dezinfikuje, osvieži a ničí všetky baktérie

 

Osviežte si svoje WC rýchlo, pomocou mydielok – osviežovačov, ktoré odstránia nepríjemný zápach. Prispôsobte si ju svojimi obľúbenými vôňami a vaša kúpelňa bude najvoňavejšie miesto v domácnosti. Čo budete potrebovať?

Zloženie:

1 šálka jedlej sódy bikarbóny
1/4 šálky kyseliny citrónovej
1 lyžica peroxidu vodíka
1 lyžica bieleho octu
15 až 20 kvapiek esenciálneho oleja
1 list papiera na pečenie
1 lyžica na modelovanie formy

Ako na to ?

1. Pridáme jednú sódu do misy a použijeme vidličku, ktorou sódu rozbijete na malé časti. Jedlá sóda prirodzene čistí a odstraňuje pachy, čo z nerobí základňu pre domáci osviežovač vzduchu. Pridáte kyselinu citrónovú, alebo vo forme prášku, ktorý nájdete v blízkosti konzervárenských dodávok alebo miestnych obchodoch s potravinami. Kyselina citrónová dáva šmrnc do týchto čistiacich prostriedkov.

2. V malom poháriku, zmiešajte ocot s peroxidom vodíka, čo spolu vytvárajú naozaj účinnú čistiacu substanciu. Potom ich môžete spolu pridať do sódy bikarbóny, ale pomaličky. Ak pridáte kvapalinu naraz, budete mať obrovský neporiadok v dôsledku reakcie medzi jedlej sódy a kyseliny citrónovej.

3. Teraz môžete pridať esenciálny olej a jemne premiešajte. Akákoľvek vôňa funguje skvele, niečo ako citrónová tráva, levanduľa zanecháva nádherná pretrvávajúca vôňa.

4. Zoberiete z tejto textúry jeden a pol čajovej lyžičky do kopčeka na formovanie zmesi a potom hotový osviežovač vzduchu ju položíte na papier na pečenie. Po bokoch osviežovača môžete pridať zopár kvapiek octu a vody, aby ste vytvorili perfektnú kôrku, ktorá ich pomôže držať pohromade. Nechajte zaschnúť po dobu najmenej štyroch hodín alebo cez noc.

5. Umiestnite si svoje vlastné sušené domáce osviežovače do uzatvárateľného pohára a dajte na nich štítok, aby ľudia vedeli načo ich používať, aby ich náhodou nezjedli! Nabudúce ak vám bude WC zapáchať , osviežte si ho týmto pomocníkom proti zápachom, prirodzene a podľa vône akú chcete.

KRjkGtBcbHazTNUF0DuIQCPLnSV4lXy9

zdroj:popsugar.com

Chod hore