Mamička urobila z krabíc pre svoju dcérku úžasnú hračku na stovky hodín

Sú dve veci, ktoré máte radi: šťastné deti a projekty, ktoré sa šikovne vedia uskutočniť a svojím deťom priniesť radosť. V nasledujúcej inšpirácií potešíte nielen seba ale aj svoje deti. Rodessa Villnueva a jej mladá dcérka sa miluje hrať a napodobňovať mamku v kuchyni. Dieťa potrebuje dostatok tvorivého prostredia pre svoje pestovanie mysle a tela.

Takže sa Rodessa rozhodla, že najlepšiu vec ktorú urobí pre svoje dieťa, je vytvoriť nápaditú hru, vytvorí jej takú klasickú detskú kuchyňu. Nepôjde však do obchodu ale sama si ju vytvorí. Dcérka sa môže v prostredí s jednoduchou lepenkovou krabicou, vytvoriť kuchyňu zo starých škatulí, ktoré mala po celom dome. Krabice postrihala, upevnila a zariadila. Je veľmi inšpirujúce pre ostatných rodičov, ktorí si môžu ušetriť peniaze, znížiť svoj odpad a povzbudiť svoju kreativitu.

Pozrite sa ako Rodesssa postupovala k svojmu vytúženému cieľu, pre svoje dieťa.

Rodessa začala zariaďovať krabice podľa vzhľadu klasickej kuchyne. Označila výrezy presne podľa toho, ako by mali vyzerať klasické spotrebiče.

Už od začiatku bola jej dcérka očarená.

Keď bolo všetko hotové, kuchyňa dostala lak aby bola veselá a farebná, dosky boli dokonale vytvorené.

Rodessina dcéra mala rada hračky s kuchynskou tématikou.

Drez bol vyrobený zo starého hrnca a batéria bola vytvorená zo starého čerpadla z fľaše od mydla.

Toto je samozrejme jedno z najkomplikovanejších nápadov, ako urobiť niečo také úžasné ale dokazuje to len to, že si môžete vytvoriť krásny herný priestor pre deti bez vyhodenia veľkej sumy peňazí a vytvoriť niečo z niečoho, čo malo byť už dávno vyhodené.

zdroj forurbanwomen.com

Chod hore